IRC-Galleria

Brain DamageTiistai 10.04.2007 19:24

Lähettiin laivalle sunnutaina. Meniin eka foorumiin vetää jotain safkaa. Leikkasin ronille sen saarioisten pitsan niinku se sitä kutsu, olin tosi kiltti. Sit lähettiin laivalle. Venattiin kauan et päästiin näyttää maihinnousukortit ja kaikkee. Sit hytissä mä nukuin toisessa yläsängyssä ja aluks Tomppa toisessa. Roni kumminki homosteli sen sängyssä, ni se vaihto mun alapuolelle nukkumaan. Hengailtiin hytissä ja käytiin kaupoissa. Roni homo avas vessan oven ku olin kusella. Onneks kukaan ei saanu traumoja tai mitään. Kostan sille. Mentiin käymään Naapurin Rouvan & äipän hytissä. Äidin naama valahti, ku sain Naapurin Rouvalta pari huikkaa salmiakkikossuu ja kaljaa. Naapurin Rouva oli kaatunu siel niitten vessassa, ku lattia oli muka liukas kiiltolakasta jota se tunki meidän hiuksiin.:'DDD

Lähettiin illalla baareihin. Eka oltiin jossain karaokepaikassa missä esiintyjät oli karmeita. Naapurin Rouva yritti saada siellä ronin tanssimaan:D Se oli aika kaameeta kateltavaa, kun Naapurin Rouva tanssahteli yksinään siinä Ronin edessä. Sit lähettiin johonki toiseen baariin ja Naapurin Rouva rupes olemaan aika lärvit. Joku nuori äijä nuokku siinä meidän lähellä ihan sammumispisteessä. Naapurin Rouvalla meni aika lujaa;D

Mentiin omaan hyttiin, kellokin oli vasta 3. Oli aikaa nukkuu 4 tuntii ennen ku piti herätä. Ketään ei muka nukuttanu. Roni kumminki nukahti ekana, ehkä puol tuntii valvottuaan. Meluttiin siel sit kolmistaan. Tiia nukahti joskus neljän jälkeen. Minä ja Tomppa jäätiin sit nauramaan. Tiia heräs pari kertaa ja valitti meteliä. Joskus kuudelta ku ei nukuttanu vieläkään, me lähettiin seikkaileen laivaan. Tultiin vähän ajan päästä takasin. Liikaa kaikkia kännisiä hulluja vaelteli siellä. Joskus sit Tiia heräs ja rupes kattoo telkkaria. Tomppa nukku sit joku puol tuntii.

Mentiin Tallinassa sit aamupalalle, mutsi valitti siitä, ku oon niin nirso etten kumminkaan syö mitään. Söin kumminki. Pyörittiin kaikissa tyhmissä kaupoissa. Vanhukset halus kattoo kaikkee tyhmää ja me oltiin ihan kypsiä jo koko paikkaan. Mentiin johonki rimiin, ku mul rupes vaikuttaa se valvottu yö. Olin vähän ulalla enkä oikeen keksiny mitä ostais. Mentiin sit heseen. Oli halpaa. Tomppa veti megaaterian + kerroshampurilaisen:S:P Ku oltiin lähössä ja Ritva & Tomppa kävi viinakaupassa mua rupes nukuttaa ihan tosissan. En nukkunu kumminkaan. Käveltiin laivalle. Se oli hirveetä koska musta tuntu et nään unta ja korvat tuntu vammasilta. Piti vahtii jalkoi etten törmää mihinkään niillä:P Jouduttiin venaa yli puol tuntia et päästiin passintarkastukseen. Luulin et pyörryn ja kuolen sinne. Sellanen söpö tullikoira haisteli siel kaikkii. Laivassa mun vamma olo meni pois. Käytiin taas tax freessä (jota sanoin taks värkiks aina jostain syystä) ja pyörittiin siel. Jäätiin hyttiin jossain vaiheessa Tompan kanssa ja se kiusas mua. Heiteltiin kaikel toisiamme. Sinne tuli joku palvelijasiivojaa peseen vessaa. Tiia tuli sit ostamasta jotain, ja päästi siinä ovella ihan hirveen HIHIHIHI äännähdyksen, ku ovi oli auki ja se oli siitä hauskaa.. Vähän se siivooja varmaan ihmetteli. Heiteltiin purkkapapereita ym. pitkin hyttiä. Kosto siitä et verhoissa ja jokapuolella oli jtn vähän häröö. Lähettiin veke laivasta. Taas jonotusta varmaan puol tuntii.

Bussi oli ihan täys. Juna oli ihan täys. Bussi ei ollu ihan täys, mut jouduttiin kantaa kamat tuolta jostain puolen kilsan päästä. Tomppa raukka joutu raahaamaan sen ja sen mutsin viinat.

Mul oli vitun ufo olo sit taas himassa. Menin nukkumaan joskus vähän kaheksan jälkeen. En nähny unia, joka on tosi harvinaista. Oli kumminki tosi kiva reissu. Mulla vaan on kädet ja jalat täys mustelmia. Törmäilin siel vähän kaikkeen. Niin joo. LAIVAN HOMO KOKOLATTIAMATON TAKIA NIISTÄ VITUN KAITEISTA SAA VITUNMOSIA SÄKÄREITÄ!! Se on ihan homoa.

Energiapurkka ei sovi kaikille. Sain 10 bilsan kokeesta!!:D:D Nyt on taas vähän pimee olo.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.