IRC-Galleria

aino rakas <3 Perjantai 16.02.2007 00:10

ihanainen kulta joka tekee jokaisesta päivästä maailman ihanimman <3 sua yli kaiken mä rakastan <3™ ikävä vain vaivaa... :( love you hon <3

joumistaMaanantai 13.11.2006 20:33

http://www.pelkotilat.org/?Viihde_Ryyppykaverilaskuri

Jamo - Jamo: 71%

Lähiöpubin happy hour ehtii loppua ennen kuin ehditte paikalle. Jamo² raivoaa ensin asiasta, mutta jatkatte sitten dokaamista kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: kossukola

vihtooo...en osaa rokaa edes itseni kanssa :DD

juominkiaMaanantai 06.11.2006 11:03

mä en osaa juoda.siis toki pullo tyhjenee mutta niin tyhjenee pää... tai täyttyy kusella.on se kumma kun ei osaa ottaa kohtuudella... pitää jättää ammattilaisille moiset hommat. jaa niin ja oli mukava kun kaverit käväs lahesta täällä jumalan luomassa paratiisissa vaikkakin vain hetkellisesti piipahtamassa.

jiahMaanantai 16.10.2006 17:25

mukava viikonloppu...näki kavereita pitkästä aikaa ja mikä parasta ensimmäinen kerta ko pääs osallistuu kavein juhliin :D mutta vielä parempaa että oma ihanainen kulta oli mukana ;) uu jeah <3

aino <3Maanantai 02.10.2006 01:07

aino&jamo<3 15.9.06--> aivan ihanaa.luxusta ja superia ;) mä rakastan tätä ihanaista <3

rakkausTorstai 10.08.2006 00:14

ihanaa ja raastavaa :) ikävä varsinkin raastavaa...mutta toisaalta jos on ikävä niin tietää välittävänsä ja toimii myös toisin päin :) tiädättekö arvon lukijat tunteen kun löytää jonkun erityisen,sellaisen joka tuntuu niin hyvältä ja tutulta kuin olisi aina tuntenut ja odottanut juuri sitä henkilöä. <3 aivan mahtavaa

päivitetään tätäki :DMaanantai 26.06.2006 22:53

nonii..uudesta vuodesta on jo niinki kauan ko puol vuotta :D siis almost jopa...ja mitä mä oon saanu aikaan...noh kaksi kolmesta lupauksesta jo menny kiville mutta kolmannesta pidetää tostaiseksi kiinni.ja onhan täällä muutamat kaverit käväisseet "rentoutumassa" :D notta näin... mitähän sitten keksisi... lahessaki tarttis kävästä.noh ens viikonloppuna tulee käytyä.... jos innostas niinko paskan vertaa :) on se nii so gone city jo että pois tieltä.mexicoon pitäs mennä käväsee vuoden vaihteessa... taidan jäädä sille tielle.ko siellä pärjää kuulemm rikkaat,häikäilettömät tai kartellit :D mikähän mä noista oon...en ainakaa eka :D ja vikakaan ei sovi...tosin en kyl ole häikäiletönkään...hmm...no aivan sama :D
Jamo päätettiin synnyttää maailmaan eräänä myrskyisenä päivänä. Melkein heti näki että hänestä tuli poika.. Perhe oli giganttinen ja he elivät rakkaudesta. Koulussa hän suorastaan loisti tiedoillaan, siellä häntä ihannoitiin sukunimestään.

Jo opiskeluaikoina häntä alkoi ällöttämään auttaminen, niinpä elannonansaitsemiskeinoksi tuli leikkiviemäröintijärjestelmät.

Jamo kehittyi kymmenennelläkymmenellä varsin naiselliseksi. Päähänsä hän sai vaaleat hiukset, sekä siniset silmät.
Ärsyttelystä johtuen hän oli melko tyttömäinen. Lempiruokaansa näkkileipää purjokastikkeessa hän sai työskennellen autonkuljettajana.

Jamo tupakoi ja käyttää nuuskaa ollessaan bileissä. Alkoholia hän juo junassa.

Hän osti itselleen puolison jonka kanssa oli vähällä mennä naimisiin.

Sen pituinen se.

mutta totuushan on toinen


Jamo päätti syntyä maailmaan eräänä aurinkoisena iltapäivänä. Aika nopeasti näki että hänestä tuli sekasikiö.. Perhe oli pieni ja he eivät nähneet nälkää. Koulussa hän suorastaan loisti taidoillaan, siellä häntä kiusattiin kengistään.

Jo opiskeluaikoina häntä alkoi kuvottamaan saippuaoopperat, niinpä ammatiksi tuli muistilaput.

Jarmo kehittyi kolmannellakymmenellä varsin ihanaksi. Päähänsä hän sai vihreät hiukset, sekä valkoiset silmät.
Pettämisestä johtuen hän oli melko naurettava. Lempiruokaansa antibioottimaksaa hän sai työskennellen aerobikalustana.

Jamo ei tupakoi mutta käyttää nuuskaa joka perjantaisin. Alkoholia hän ei arvosta.

Hän vaihtoi itselleen puolison jonka kanssa meni vahingossa naimisiin.

Sen pituinen se.

näitä kukaa luePerjantai 05.05.2006 15:37

kiinalainen horoskooppiMaanantai 01.05.2006 13:45

Nimi:

Lohikäärme

Kuvaus:

Kiehtova ja ihailijoita keräävä lohikäärme on voimakas liittolainen, jolla on voimakkaat mielipiteet. Hän rakastaa hyviä keskusteluja ja jakelee joskus mielipiteitään, vaikka niitä ei edes kysytä. Hänen tavoitteensa ovat korkealla ja hänellä on kova tahdonvoima. Lohikäärme on myös tunteellinen, mutta hän suuttuu helposti. Lohikäärme on pitkävihainen ja hänen kostonsa on armoton. Hän inhoaa rutiineja ja innostuu kaikesta uudesta. Lohikäärme on johtajaluonne.