IRC-Galleria

KommunismiKeskiviikko 16.04.2008 23:56

Kun kuuntelen Szerencsés Károlyn luentoja, nauran. Hän osaa esittää asiat niin hyvällä huumorilla.

Mutta illalla kotona etsiessäni lisää tietoa aiheesta netistä ja ajatellessani sitä todellisuutta itken. Itken. Länsimaiden ihmisillä ei ole mitään käsitystä kommunismin aikaisesta terrorista.

Ainainen pelko mustasta autosta, joka saattaa pysähtyä ovellesi. Ai mikä se musta auto on? Valtioterroristien auto, joka vie Andrássy 60:een, tähän naapuriini. Siellä kidutetaan henkisesti ja fyysisesti ja tapetaan ihmisiä. Provokaattoreita on liikkeellä aina, joten jos joku kapakassa haukkuu järjestelmää, niin olet pulassa, sillä jos et anna ilmi häntä (mikä oli lakiin kirjattu velvollisuus), ja hän sattuu olemaan provokaattori, musta auto tulee pysähtymään ovellesi. Mutta viatonta toisinajattelijaa ei kukaan halua ilmiantaa. Mistä tunnistaa aito ihminen provokaattorista? Tämä asia kylmensi ihmisten välejä suunnattomasti.

Jos et mene äänestämään (vaihtoehtoja oli vain yksi), jos et osallistu "kulttuurillisiin yhteistapahtumiin", jos käyt kirkossa... Lapsesi eivät pääse yliopistoon. Voit menettää henkesi.

Miettikää tätä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.