IRC-Galleria

Jussi<3Lauantai 02.08.2008 03:56

Kulta mulla on sua kauhee ikävä :´/ Tuu nopee takas tänne mun luo. Haluun takas sun viereen. Haluun taas päästä halaan sua. Haluun taas päästä pussaan sun pehmeit huulii.
Kulta sä oot mulle rakkain<3 Oot mulle koko elämä<3 Susta en haluu luopuu enää koskaan.
Oot mulle jotain niin tärkeetä. En voi tehä muuta ku ajatella vaan sua kulta! <3 Mä en tarvii muuta ku sut. Sun kans mä oon onnellinen. Sä teet musta ihmisen. En voi elää ilman sua.
Rakastuin suhun kaks vuotta sitten ja sillon sä veit multa sydämen ja siitä mä oon onnellinen. <3
Mul ei ois enää mitään jos sä lähtisit pois mun luota. Mä en tiiä oonko mä osannu kertoo sulle sitä oikein että sä oot mulle se ainoo ja et rakastan sua niin paljon että oon valmis vaik kuolemaan sun puolesta. Kulta, sä teet musta ehjän. Mulla on sua kauhee ikävä! Mä ootan sua täällä siihen asti et sä tuut tänne mun tykö takasin. Sun kans mä oon onnellinen. Mulle on ihan sama mitä muut susta sanoo ku mä luotan suhun. Mä tiiän että sä et tekis mulle pahaa.
Mä haluun taas kuulla sun sanovan mulle "Rakastan sua kulta" Ja aina ku mä vaan kuulenki sen lämmön sun äänes ku sä puhut mulle nii mä tiiän et mul on semmonen poikakaveri joka mua oikeesti rakastaa just tällasena ku mä oon. Sä oot täyttä kultaa<3
Tuu rakas nopeet takas tänne mun luo. Rakastan sua maailmassa eniten nyt ja aina<3

Uua <3 Jussi

16.3.-06 > ja siitä ikuisuuteen vaan sun kulta ! <3

Oot mulle maailmassa tärkein ihminen<3 Ilman sua musta ei ois mitään. Sä sait mut taas iloseksi ja onnelliseksi. Kaikki tää kulta on sun ansiota. Mä en ois pystyny tähän ilman sua. Kiitos kulta <3
Mä en tiiä miten mä voisin korvaa tän kaiken sulle. Toivottavasti mä oon sulle tarpeeksi hyvä.
Rakastan sua aina! <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.