IRC-Galleria

IM AT HOME!!Torstai 28.08.2008 15:37

Dont worry im not at finnish home. Back in my NZ home n soooooo freacking happy about it!!! my gosh i miss these guys so much. they are awesome

vimpula ku koko paiva on ollu sellanen ihan outo olo ja nytte on sellanen outo olo et tuntuu ettei pysty hengittaa kunnolla. Nii ku olis joku atzma tai mitai.. vai mite hitossa se nyt kirjotetaa..?

Mulla kaikki tosi hyvin jos ei siis lasketa tota vaikeeta hengittaa ja pyorryttaa oloa.. Meil oli mafti day today yay sai laittaa "normi" kuteet paalle joten meitsi meni ja ylipukeutus :D teemana oli vari rajadys!! sweet ae? I ve to put a photo of me here..

Viimenen viikko Pamin luona oli kylla yhta juhlaa. no en ma ollu kotona ku joku 4 paivaa mut silti. Ai nii meil oli siis laulukisat Barbeshop ryhman kans nii mentii Wellingtoniin. It was so COOL!! I just love NZ its sooo beatiful n this ppl are great. So i had fun fun fun! Tultii kisois 8th(14 ryhmaa) eli aika hyvin verrattuna viime vuoteen jollon naa oli toka vikoja jeee :D Olin vaa ihan pirun kipee et oli aika tuskaa laulaa ja jutun jalkee lahti sitte aani.

Oon menny kattoo Mamma Mian nyt 4 kertaa.. Saalittavaa :D Ei ku porukat halus menna kattoo sen enka ma sitte vittiny jaada motellin yksin hengaa(no oli siel jotai tyyppei mut kaikki kaverit men nii oon tammonen kauhee massa tyyppi) oli kyl tosi nasevaa et me vaa laulettii aina mukana. Sweet as!

En ma tiia mita muuta. Talla on KEVAT!! Jee ihanaa. Tanaa tuntu kyl suomen kesalta oli ihana saa aww lunch times ollaan ulkona yay sooo nice.

I went to c live rugby game!!!! my gosh it was awesome. love that game

Jees jees eli kaikki tosi hyvin, Love u guys!! Miss u

Ps. 4 kuukautta jaljella!!! Omg >: en tiia piatisko olla happy tai sad. atm sad..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.