IRC-Galleria

TiistaiTiistai 16.09.2008 13:39

Eilisen paansaryn uhrina selvittiin hengissa. After dinner paansarky helpotti huomattavasti. Koitin menna aikasin nukkuu about 10pm mut aloin lukee kirjaa ja enhan ma pystyny lopettaa ennen 12 :P Oli pakko lopettaa ku paa alko taas pikkuhiljaa sattuu ja vasytti hieman. En ma ees ollu vasyny 10 ku oli paivalla ottanu muutaman tunnin paikkarit. Mut jes hyva kirja sain sen luettua loppuun tanaa iltapaival.

Anyway todae menin to Fangs n Katies place for studing math mut eihan siita paljoo tullu. Menin aika aikasin ku nappasin koulubussin down to oropi road missa fang n katie lives ja siita kavelin niitte luo nii joskus 8 jalkee ma vissii olin siella. Eka tunti meni juoruillessa turhanpaivasia asioita ja siite siirryttii keittion poydan kautta ulos laskemaan matikkaa ku oli ihan pirun natti saa. Aamu aurinko lammitti ihanasti ja ehka tunnin ma jaksoin laskee ja sitte oli kamala hinku pitaa tauko vaikka kello ei nayttany 10 enempaa.
Mulla oli kamera mukana ja siina sitte leikittii kameran kanssa puoltoista tuntia ja sitte valipalaks nuudeleita. Mum tuli hakee siina 12 jalkee eli enpa ma kauheesti matikkaa laskenu.

Mut aivan ihana paiva taalla on vasta kevat ja aurinko porottaa kirkkaalta taivaalta ja lampotila lahentelee +20(vaikka saa tiedotus naytti 16). Taa on kevat!! En ehka haluu lahtee taalta<3

Oli ihan mahtavaa kyl Katien ja Fangin kanssa otettii typeria kuvia ja oli nii kivaa :DD Naita nauretaa viela pitkan ajan jalkee (: Kiitos hanit paivasta oli tosi kivaa.

Mumin autossa oli yllatys ku se tuli farmilta suoraan ja kavi hakemas kathin ja sitte mut. Takapekilla makas pieni caw. Se oli kipee nii mum toi sen kotii. Se ei ollu kuulemma syony pariin paivaan ja nyt se oli vaa maanu maassa. Kotona laitettii se makaamaan varjoon pressun paalle ja mum anto sille jotai laaketta. Huomas et silla oli vaikee hengittaa ja kaikkee.
Kauheesti toivoin et se olis tullu paremmaks.
Parin tunnin jalkee kuulin sen moo ja aattelin et se oli saanu voimia takas ja menin kattoo sita. Pihalla oliki jo mum Nevil ja Kath ja kysyin voiks se yhtaa paremmin nii mum vaa sano et na she just died. Sit se caw potkas jaloillaa ja tokasin she is alive again bt mum said that it was jst reflecs they get when they die. Ei se pikkunen ollu kyl viella kuollu ku se hengittii ja sen sydan loi. Se naytti jo paremmalta se koitti nostaa paataan ja moo ja potki jaloillaa paastakseen ylos. 15min jalkee se kuoli.
R.I.P little caw nimesin sen Noraks ennen ku se kuoli
Veti hiljaseks koko paivaks. Toivoin nii et se olis menny parempaa suuntaa.

Otherwise it was pretty fun day.

Tomorrow math exam n on the evening chapter meeting n Ellas gonna give a speech about Finland n Joshua about Panama. Vois leipoo jotai suomi herkkua.. Mika on siis..? mika on suomalainen herkku? Ekana tuli joku pulla ja kaarepulla.. KORVAPUUSTI!!! Nyt ma muisin sen koska mulla tuli pari viikkoo sitte kauhee black outti ku en tienny mika se on suomeks :D jee muisin. nii sellasta vois teha. Vaiks eipa tuo niin kamalan suomalaista oo. Seki vissii jostai ruotsista kotosin..

Kiitos tasta paivasta se oli kiva <:

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.