IRC-Galleria

Day 3Maanantai 20.10.2008 12:33

Albeto tuli herattaa iiiihan liian aikasin ja valuin sangysta alas ja kotin olla hiljaa jottei muut heraa. Ipodin valossa sitte pakkasin kaikki tavarat kasaa ja menin olkkariin. Siel sit huomasin aamun saan ja se oli nii pilvinen ja naytti sateiselta et kyl ma heti tiesin ettei meilla oo sinne merelle menemista. Eli ihan turhaa 6am aikaa aamul ylos. Kiitos :D Joshua muutama muu ei ollu nukkunu lainkaa ja Adriana ja Volkan halus naha auringon nousun mut ei ne sita sitte saanu. No me siina sitte tapettii aikaa til 7am ku Hayly soitti uudestaa sinne Whale paikkaa ja cancelt se sitte oli. No siina sitte piti vaa jotnki tappaa aikaa ku bussi lahtee vasta 10am aikoihin nii pelattii korttii ja tommosta. Katottii ku ihmiset nausee ylos :D Ja me oltii pakettu kaikki tavarat ja sillee nii niista ei pitany huolehtii eika mitaa.
Hayly ja Katie yritti tarjota muita ah niin hienoja.. mika se sana on aktiviteetteja mita Kaikourassa oli tarjottavana mut en ma siita oikee ollu kiinnostunu. Joku 10 henkee kyl lahti ratsastaa mut ma olin menossa ratsastaa Queenstownissa nii jatin valii. No meijat ajettii sitte rannalle ja keskusta oli kavely matkan paassa. Me hypattii Cathyn kans bussista pois rannalle ja mentii leikkii taas vaihteeks kameralla ja jatkat meni pelaa rugbya ja socceria. Ranta oli upee!! Se oli sellanen kivi ranta tayna sileita pyorehkoja kivia. Sellasii kivei mita pystyy ostaa just Ikeasta sisustus juttuihin :D Ja siella ne kaikki kivet oli rannalla valmiina pomittavaks :D Aww oli hauskaa. Kokeilin mertaki varpailla ja oli ihan kiitettavan viileaa.
Jatjat tosiaan pelas siina palloa ja yks potku meniki sitte liian pitkaks ja meni mereen asti. Antonio sit kaari farkut ylos ja lahti kahlaa pallon peraa ja sitte sopivasti tuliki isompi aalto ja jatka kastus vyotaroa myoten. Sit jatka kipittaa takas rantaa puoliks markana ja ilman palloa ja huusin vaa sille et heita paidat pois ja mee hakee se pallo ennen ku se menee ihan sairaan kauas. No ma olin jo aikomassa ottaa paidan pois ku meijan Tomas vaa ryntaa vetee pika strippauksen jalkee hakee sen pirun pallon. Kiros sitte meresta tullessaan espaniaks jotai ja kaikki vaa repes. Ma heitin sille mun toisen hupparin ku se ei halunnu kostella omia vaatteitaan.
No siita sitte muutaman hassun kuvan jalkee Cathyn kans alettii vaeltaa rantaa myoten kaupunkiin pain keraillen samalla simpukka aarteita. Juanchi liittys meijan seuraan myohemmin ja ma ottelin taas tapani mukaan kuvia ja juteltii turhia.
Keskustas koitettii loytaa subwayta tuloksetta ja mentii sitte hikiseen halpaan pikaruokalaan ja ostin nugettei ja ranskikset. Istuttii sitte poytaa ja siina ol loppujen lopuks sitte mie Cathy Juanchi Daniel Ra.. something Tomas Darion Antonio ja Matias eli siis kaikki espaniaa puhuvat tyypit. No kyl ne enkkuuki puhuu. Hah Antonio oli toissa iltana opettanu jatkille silmapelin salat ja ne sitte porukalla paatti kokeilla sita muhun ja siina oli sit joku 6 tummaa silmaparia flirttailemassa mulle ja pikkasen repesin oikeesti niille. Ihan huippu tyyppeja. Ei mut se oli hauska ku ne vaa puhu espaniaa ja viitteloi mua kohti ja sit seuraavaks kaikki toljottaa mua ja olin ihan sillee et mita hittoo hymy paalla :D You guys crack me up. Siina lounas venys vaha pitkaks ja sitte tuliki kiire bussille ku meinattii olla myohas. No ei oltu myohassa onneks ku ratsastus porukka oli jaany jonnekki minne lie muille maille. Aurinkopaisto eli bussi oli aika kuuma pakkaus jote hengattii siina kadulla sitte. Jatkat alko taas pelaa rugbya ja me sit Cathyn kans vaa istuskeltii. Sit haettii Fang bussista ja mentii ottaa taas ihania funny photos :D Its just our thing! Ja siina ku mentii takas bussille alettii tyttojen kans pelaa lenttista ootellessa.
No sit vihdoin ja viimein ratsastajat saapu ja niitte pika lounaan jalkee lahettii ajaa sitte. Meilla oli arvaa mika kisa ja mie piirsin kaikkea ihan alyvapaata :D Ja kaikki vaa repes mun mielikuvituksel ku joissaki kuvissa ei oikeesti ollu mitaa jarkee hah :D Man it was funny. Menin istuu jossai vaihees Darionin viereen ottaa kuvia ja sitte Darion otti mun kameran ja otettii sellasta sarja kuvaa yhes ja molemmat repes oikeesti vaiks siin ei ollu mitaa hauskaa ja kaikki muut katto meit ku hulluja :D Pysahdyttii pari kertaa ja yritan kauheesti saastaa rahaa ostamatta mitaa holttiksilta ja ostaa kaiken supermarketista nii usien ku pysahdyttii menin ottaa kuvia tai hengaan vaa ihmisten kanssa. Bussi matkan aikana katottii sellanen yli hauska leffa. Hitto en muista mika sen nimi on mut kerto sellasista teineista jotka gratuated from high school ja lahtee mutkan kautta Eurooppaan yhesta tietysta syysta ja sit sekoili siella mennen Ransa, Hollanti, Saksa ja sillee ja oli oikeesti niiiin hausa :D Ihan mahtava leffa pitaa ettii se nimi ja ostaa sit DVD:l tai jotai. Ah hyvia muistoja. Miskuusi!
Ajettii siis paikkaan ku Montueka. Montuekassa aijotaan olla kaks paivaa ja seuraavana paivana on meijan vapaa ilta joten saadaan menna joko ulos syomaan tai teha ite ruokaa nii paatettii kahen Austria tyton kans teha ite ruokaa ja menuna oli Curry chicken with nuudles. Yummy.
Meijan birds ryhma joutu toihin tkee seuraavan paivan lounas voileivat ja ihan kivasti toita meil oli. Koitettii liukuhihna tekniikalla teha toita mut ei se ihan onnistunu valilla ja ei saatu kaikkia voikkareita valmiiks ku oli dinner time ja saatiin viimesena sitte ruokaa. Meilla oli siis.. Hmm.. Hampurilaisia ja chips ja salaattiia. Oli ihan hyvaa. Poydat oli vaa liian pienet ja jouduttii ahtautuu tosi pieneen tilaan et paastii syomaan.
Montuekassa paikassa missa me stayed oli kans toinen vaihtari porukka with EF. Muutma tytto jonka tiesin meijan koulusta ja sillee. Porukka keraanty keittion poydan aareen pelaa Unoa taas vaihteeks ja ma suunnistin Miran huoneeseen juttelee kahen suomi tyton kans. Nain kans Marin se oli siel samal reissulla. Olin ihan et mitaaa ku nain sen. Oli hauska moment.
Myohemmin mentii hengaa poikien huoneeseen ja Adriana opetti meille(joillekki ennestaa tuttu) Mafia joka osottautu ihan huippu peliks mita sitte pelattii koko leiri lapi. Mut sina iltana oli meijan eka ilta ku sita pelattii ja kaikki rakastu siihen ihan heti. Saattaa venyy tosi pitkaks peliks kyl. Selittaisin saannot mut ku se on nii pitka peli.
No myohemmin Hayly, Katie ja Alberto tuli ajaa meijat huoneisiin. Ma olin niin toot et en jaksanu jatkaa valvomista tyttojen kans nii painuin pehkuihin ja Kike tuli viel meijan huoneeseen chattaa tyttojen kans. Ja ku ovee koputettii se ryntas meijan huoneeseen mun sangyn alle. Viimene asia minka muistan siita illasta. Kike on idiootti.

Paivan lause: What the hell are you doing?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.