IRC-Galleria

Day 4Torstai 23.10.2008 12:01

Missas me ollaan. Ai juu edelleen Motuekassa. Joo herasin tosi aikasin jostai syyst(no heratys piti olla aikasin joskus varttii vail seitteman) joten nousin ylos ku ikkunasta nain et siel on naytti auringon nousu menossa. Menin siis vaa ulos kavelee hetkeks ja olin ennen kaheksaa takas ja menin herattaa mun muita room mates jotka oli tukki unessa hah :D Olin ihan sillee et heratkaa<33 Ja kaikki vaan muris mulle hih ma oon oikeesti niin pirtee aamuisin en tiia miks. Ja itseasiassa oon pirtee vaan holiday aamuisin :D Holiday aamuina haluun nousta ylos ja paasta nauttimaan paivasta ku koulu viikol oon ihan sillee et noou en jaksa nousta :ppp Laiskuus.
No aamupala ja sitte pakkaamaan tavarat kasaa ja bussi lahti siina ehka 9 maissa.
Cathy oli ihan zombina bussissa. Voi muru.
No ajettii sellasen ison maen toiselle puolella ku oltii menossa kayakoimaan ja tramping. No paatettii bussin takaosan kanssa etta mennaan ekana tramping ja sit kayakoimaan. No meijan porukkaan kuulu sitte hmm paljon ihmisia just.. No en ma jaksa kirjottaa. Kaveltii siis joku muutma kilsa ja just juteltii vaa kavereitten kans ja oli hauskaa. Darion alko kutsuu mua julianee ja henryy blondys :D Sit se oli aina hey blondys hurry up! Juttelin Henryn kans pitkaa kaikkee normaalia koulusta ja kaikkee. Oli jees ku en ollu ennen oikee jutellu sen kanssa. Tosi hauska tyyppi. Sit kans juttelin Juanchin kans kaikkee randomia kesasta ja tahdista ja suomesta ja panamasta. Oli tosi jees.
Oli ihan sairaan nattia ja saa oli vaha sellasta epa.. epatasasta? epavakasta! Nii se suomeks vissii sanotaa. Et sillee alko olee pilvista mut ku aurinko paisto nii oli mukavan lamminta. Anyway siina oli sitte sellanen puro/joki ja kaikki jai siihen sita sitte kuvailee ku se oli nii natti nii meijan ihana drama queen Tomas hyppas aidan yli ja meni sinne liukkaille kiville seisoo. Meijan leader Hayly oli vaa et Tomas pois sielta mut kyl se itekki repeili siina. Mut oli se vaha pelottavaa ku kuitenki jos olis kaatunu nii siin olis voinu kayda tosi pahasti.
Volkan tekee mut hulluks sen kameralla ku se saa otettuu nii natteja kuvia ja ma en osaa kayttaa omaani olleskaa..
No jeejee ku paastiin to the beach nii alko sataa ja tuulee ja oli nii viileeta >: ja mulla sortsit jalassa en ollu happy. Kaikki istuttii sellases pienes piirissa ihan kiinni toisissamme sellatten.. puitten! puitten alla :D toli kauhee aivokatkos taas enka muistanu mika oli puu. saaad. Anyway syotiin evaat ja sitte kayakointi varusteet paalle ja veneisiin. Ah oltiin ehka ihan yli kuumia :D Olin Julianen kans samas venees. Tai siis kajakki vai mika se nyt on. No just ennen ku lahettii soutelemaan nii alko paistaa taas aurinko ja olin ihan et jeejee! Meijan yks kajakki.. meinasin sanoo paalikko mut se nyt ei ihan kuulosta hyvalta. Siis kajakki ohjaaja oli aika nice looking ilmestys. Sellanen nuori mies jolla oli nii kirkkaan siniset silmat ja valkoset hampaat joka koko ajan pilkesilmassa veteli siella :D Oli ihan huippu heppu kyl.
Kajakointi oli ihan mahtavaa super hauskaa ja kaikkien kanssa vaa sekoiltii koko ajan ja parskittii vetta toistemme paalle. Ja se vesi!!!! Niin sinista etta oksettaa<3 naah mut niin nattia etta hui. Sit yhes vaiheen meijat kasekkii rivittymaan. Eli siis nii ku menna riviin niitte kajakkien kanssa ja sitte meijan oli tarkotus nousta seisomaan mut ei se oikee onnistunu. Eli siis ekana mentii reunalle istumaan ja sitten meijan piti pitaa vieruskavereista kasikynkassa kiinni mut Kike pilas koko paskan ku sita pelotti nii ettei se pitany kunnolla kavereistaan kiinni ja koitti vaa keskittyy omaan tasapainoiluun. Kike Lol mut oli silti hauskaa.
Ottelin muutaman kuvan mut aina ku mulla oli kamera kadessa sydan hakkas tuhatta ja sataa ku pelkasin etta kamera tippuu vetee. En ees luota itteeni et kamera on turvassa. Varsinki ku ollaan veneessa.. kajakissa. Mut kaikki hyvin kamera elossa<3
Siina kajakoidessa meijan leaderit alko hoputtaa meit et pitaa menna nopeemmin ku laskuvesi alko painostaa meita kiva ku yhessaki vaiheessa kajakoitiin melkee hiekalla et siina oli vissii about 10senttii kajakin ja.. pohjan valilla. Sori vissii vaha liian myohaan kirjottelen tanne ku en meinaa muistaa sanoja fun fun fun. Mut selvittii ja kajaakkia piti kuitenki kanaa joku monta metria rantaan. Ai nii! Hah Dario ja Tomas on kyl ihan 10<3 Ne aina tuli moikkaa mua ja Julianee(Blondys) ja me sit alettii kutsuu niita blackeiks. Anyway siina yhessa vaiheessa Tomas paatti sitte etta han haluaa vaihtaa paikkoja etta han haluu menna vissii etee istuu ja Dario taakse. No ne temppuili sen kajakin kans et toinen seiso ja melkee ne kaatu ja niitten -vaihdetaan paikkoja- prosessi oli kyl niin mahtava. Kaikki toivos etta ne olis kaantany sen niitten veneen ympari :D Ja kaikkee muutaki typeraa ne siella puuhas. Voi niita pelleja.
Sen jalkee kyyti takas kajakki pisteeseen pestiin meijan kajakki vehkeet sun muuta ja sitte autettii kattamaan meille sellanen pikku piknikki ja ah oli hyvaa!!! Tuoreita appelsiineja mun lemppari, keksei, sipsei, karkkei(tosi.. healthy siis terveellinen piknikki meilla) sausage rolls nam!! nacoja ja tomatti mossoo ja mehuu. JEE! Oli niin nattii. Ma en liikkunu poydan vieresta ku vedin vaa ruokaa naamariin. Ah niin ahne aina nalkainen ja ruoka mielessa. Rakastan ruokaa se on mun elaman filosofia ruoka<3 Musta tulee laski isona. Oli kyl typeran kylma ku tuuli ja oli pilvista mutta ruoka lammittaa sydanta nii kaikki hyvin.
Takas campilla oltii vissii siina.. 3pm jalkee lahel 4pm ja siina oliki sitte loppu ilta vapaata et saatiin puuhata mita lystaa. Winnie tuli ahdistelee koko ajan et koska tehaa ruokaa ja olin etta en tieda ja 10min paasta se oli uudestaa kysymassa etta millo ja olin et ei mulla oo nalka viela nii en tieda ja Win oli kans et joo ei hanellakaa siks se ajatteliki waah typera! Tana iltana meijan AFS tour 2 porukka oli tulos samalla campille nii kaikki oli innoissaa oottamas niita. Luultii et ne on tulossa siina joskus 7pm aikaa mut tuliki vissii ennen 6pm. Decil ja Jeckil huono ku ne oli just aikomas alkaa kokkaa nitte illallista. Jotai Thai keittoo ne meinas vaantaa. Maistoin sita myohemmin ja oli niin yamia jee.
Mut jes ku se AFS toinen porukka tuli olin ihan et jeejee ku suomi veljeni oli siella Olli ja en ollu nahny.. nii ku piiiitkaan aikaan. Viimeks meijan vuoden ekana paivana nii olin ihan et jippii. Hah se oliki hauskaa ku ma nain eka Miljan ja Maijun ja olin et heippa hei halit ja kaikki(niita en oo nahny ku viimeks suomessa jossai orientaatio leiril) ja sit nain Ollin ja olin ihan et Ollii!! Ja hyppasin tyyliini sen syliin et moikka! En muista puhuinko suomee vai enkkuu.. enkkuu vissii ku en ma suomee enaa puhu. Ja Ola oli siella kans nii sillekki moikkamoikat ja miten menee. Tulin tosi happyks nahessani noi tyypit. Hah tour 2 jatkat oli paremman nakosii ku meijan porukat :D Hauska huomio.
No joka tapauksessa uudet tyypit meni sitte asettuu taloks ja sitte niitten piti alkaa tekee ruokaa sun muuta et meillaki iski nalka ja mentii Winnin huoneesee kokkaa. Iloksemme huomasimme ettei sitte kookosmaitoa menty ostamaan mut inspiroiden vedettii sitte resepti lapi. Kassa tati oli sanonut etta se on tosi spicey ja oltii Winnin kans et juujuu ja maistoin ja oli tosi curry :P Me olin ihan ok ja Winni kans mut Cathy ei pysty syomaan spicey ruokaa et olin vaa et Cathy meijan pitaa hakee sulle maitoo. Mentii sit varastaa meijan jaakaapistaa maitoo ja kipitettii meijan nurkkaukseen syomaan. Meijan huoneeseen keraanty sitte muutama muuki tyyppi maistamaan meijan kokkauksia ja syotiin siina sitte porukalla. Voi ihmiset kylla maito on hyvaa. Sininen siis. Vihree ja vaaleensininen maito on ihan kamalaa. Sitte tiskit ja jalkkari vuoro :D Hayly ja Katie tuli kertoo et voidaan syoda jatskia ku eilis illasta oli jaany. No jatskit mukaa ja poikien huoneesee pelaa mafiaa :D
Oikeesti huone tayna porukkaa ja vaikee mahtuu istuu. Oli kyl mun lemppari peli ma olin murhaaja ja kukaa ei epailly mua<3 Ei mut se oli hyva ku istuin Morganen vieres ja sen kans koko ajan kuiskuteltii et kuka on tappaja ja ma vedin nii roolia ku voi tytto vetaa ja olin ihan ku aanestin sit yhes vaihees Decia jonka varsin hyvin tiesin ei tappajaksi ja ku selvis muille et se oli siviili olin ihan sillee et sorisori ja Des oli vaa et se on vaa peli ja seuraaval kierroksel sitte meijan murha yona ku avasin silmani nii Desin naama olis ollu nakemisen arvone ku se oli ihan et mittttttaaa!! Se olit sina!! :D ja olin vaa tintilinttii. No selvittii murhaajien kans aika pitkalle et oli 2 murhaajaa 3 siviilii ja 2 poliisii jaljella mut sit mun murhaaja kaveri kuoli ja olin ihan et nyyh mita teen ja ma olin kauheis paiseissa yksin murhaaja ja sydan pamppaa etta pamp pamp pamp. Tapoin vaaran tyypin sitte lopussa ja mut tapettii. Mut olin ylpee selvisin nii pitkaan. Oli ihan huippua.
Seuraava peli ja puoli kesken ku meijat tultii ajaa huoneisii. Menin viemaa myohemmin illalla viel sellasta iPod johtoo Volkanille. Hah oli mulla syy miks sen halusin menna viemaan ja se ei ollu se johto.
Menin taas uttu paa paa taas ekana meijan porukasta koska mulla oli vasy.

Paivan lause: Fucking blondys

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.