IRC-Galleria

Kova työ palkitaan sittenkin!Tiistai 17.10.2006 19:22

Jos olisin ehtinyt, olisin kirjoittanut jo eilen tänne ja valittanut kuinka lukion on kamalaa ja miksi ihmeessä päätin mennä sinne opiskelemaan. Tänään onkin ihan toinen ääni kellossa.

Ensimmäinen koe viikkoni on mennyt ihan penkin alle. Esseisiin vastaaminen on vierasta ja hankalaa joka näkyi myös numeroissa.

Äikkä 5
Matikka 5½
Hissa 6
TT 7-
Enkku 7

Mieliala oli aikas maassa näitten kokeitten jälkeen. Kaikki työ mitä oli noitten kokeitten eteen tehnyt tuntui turhalta ja hyviin arvosanoihin pääseminen ylivoimaiselta. Valittelin asiaa lukion kolmennella olevalle kaverilleni ja hän lohduti sillä että tuntiaktiivisuus on myös suuri osa todistuksen arvosanaa. Ja se oli totta!
Tänään kun sain todistuksen käteeni en ollut uskoa silmiäni!! Olin 120% varma siitä että kaikki numeroni ovat 5-7. Toisin kumminkin kävi.

Äikkä 7!
Matikka 7!
Hissa 7
Enkku 8

Olin niin iloinen ettei sitä oikeen sanoiksi voinut pukea. Tunsin itseni onnistuneeksi ja todistuksen numerot motivoivat minua opiskelemaan entistä ahkerammin ja ajatukset paremmista numeroista nuostivat suupieleni ylöspäin. Jotkut ihmiset kyllä jäivät vähän ärsyttävään kun he olivatpettyneitä etteivät saaneetkaan kaikista numeroista 10, mutta ei se haitannut kun pystyi iloitsemaan omasta suorituksestaan.

HUOM! Kiitos Iitulle kannustuksesta! Se parantaa olo aina <:

Nyt tekemään läksyjä ahkerasti että voi taas seuraavalla tunnilla osoittaa että osaa asian.



nyt sitten kirjoitin tänne Krista ja Kati <:

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.