IRC-Galleria

[Ei aihetta]Perjantai 27.10.2006 20:21


jee enää 11kk nii on hei 17 :D aika surkeeta. just tänää ku aattelin et kuvailisin ulkona nii ei! alkaa sataa. ja nyt ku tulee se myrskykin nii sillonkaa ei voi.. no mut ei mitään..
viikonloppu. jee (: voi taas rentoilla vähän aikaa (:
muistelitii tänää kavereitten akns millasta oli ku oltii pienii. millasii barbeja oli ja millasii vaatteisiin meijän äitit laitto meijän päälle. oli oikee hauskaa. tollasii juttui on aina välil hauska kelailla.

tää on se aika vuodesta kun haluais etelään. aurinkoon! hirvee ikävä sitä. tänää näky pilkahdus sen säteitä mut sit ne meni heti pilveen ku koulu loppu. voisin lähtee johonki australiaan. siellä alkaa kohta kuumin kausi. voi sitä auringon määrää ja sitä turkoosia vettä. tai siis merta. missään muualla ei ole niin hyvää Fish and Chips:iä. ihanaa.. yllättävän vähän siitä kyl muistaa enää. onhan siitä jo.. 5 vuotta. vaikee uskoo et siit on niin kauan.
keskipäivällä kun siellä meni kävelemään ulkolaattojen päälle jalkoja poltti hirveesti. hiekka oli kans kuumaa. yöt oli ihanan viileitä ja pimeä tuli äkkiä. muistan ku raapasin pahasti varpaani sellasella saarella ja en päässy sen takia uimaan. koalat oli pehmeitä kuin koiran pennut. ja painavia! ei siis yhtä paljon kun pennut mutta painoa oli ihan kehuttavasti. ja rakensin pikkuserkun parvekeelle pienen teltan minkä alle menin tekemään luonnontieteen läksyjä.
hassuu miettii et sil oli kuitenkin yhen kk. se on pitkä aika. voisin lähtee uudestaankin. lukiosta ei kyl pääse kk pois. ei millään ilmeelläkään. turha toivo. tai joo mut sit koko reissu menis ihan pilalle ku pää on koko ajan kirjassa kiinni. kyllä mä sinne menen vielä takas. se on lupaus itselle. (:

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.