IRC-Galleria

[Ei aihetta]Lauantai 13.10.2007 15:35

hih en oo jaksanu kirjottaa päiväkirjaan hiih n_n nooh nyt tulleki tiivistelmä koko viikon tapahtumist.

MAANANTAI

myöhästyin koulusta.

koulun ruoka näytti ihan vauvan ripulilta (perunaa ja jauhelihakastiketta(*kastiketta käsiin*<;))

meijän piti mennä äitin kans ennen tanssituntii kaupoille ostaa mul pari kirjaa ja sillee mut ei sit mentykkää. mä kävin siin sitte oonan kans lenkillä <:

tanssitunnil oli aina yhtä ihanaa. emmi kerto et se lähtee kaheks viikoks jonnekki tanssikisoihin joten meil tulee pariks viikoks joku sijainen. ihan jees sillee mut ku en osaa meijän tanssii kovinkaa hyvin nii.. murr. emmi anto meil tanssipaikat <: jee tietty kaikki parhaat tytöt pääs siihen keskel eteen(en muist niiitten nimii mut valmennusryhmäst ne on) mut mä pääsin yllätyksekseni kans eturiviin 8> wii.. mä sit tanssin katsomost katsottuna edes oikeel. jee kaikki kattoo marraskuun turun konserttisalil ku ella vähä dancaa<3 julkkis!

TIISTAI

myöhästyin taas koulusta. petran kans luultiin et tulee aamunavausta mut todellisuudessa se oliki MTV josta tuli musaa ja seiskeltiin ihan turhanpäiväsinä siin joku 5min.

Mikellä oli synttärit ja saatiin minjan kans super ajatus et tehään sille kortti. materiaalia oli aika niukasti ja päädyttiin "pitkän" harkinnan jälkeen että kortti tulee lukiokalenterin takakannesta. siitä se ajatus sitte lähti ja lopputulos oli mieletön :D ja kyl meil oli minjan kans hauskaa ku tehtiin sitä: hyvä seksi ei harmita ja kondomi kunniaan (ja puristaa oikeasta kohdasta) :D
voivoi.. Miken reaktio oli kyl kans hauska <:

tänää meil tuli kans sveitsistää vieraita. heti ku kotiin pääs sisälle äiti määräs siivoomaan ja sit kaikki lähti sienestää vieraat mukaan lukien ja MUT jätettiin kuorimaan jotain faking perunoita! >: onneks minja oli hengessä mukana!:D<3 ja mul tuli hikka..

KESKIVIIKKO

tulin myöhässä kouluun. alan harrastaa myöhästelyä :D

äikän tunnil keksittiin kaikkii synonyymei tytölle ja pojalle. meille tuli kyllä hieno lista ja loppujen lopuks tytöille keksittiin 31 synonyymii ja pojil 29.
parhaat: giltsu, tantta, mammutti, styde, huuhka, biaatch, emakko, horo
äijä, dude, huuhka, urps, kunkku, karju, pukki :D

tänään bändikurssi. krista oli helsingissä ja mira kai unohti tulla nii oltii katin jennin ja eeron kans nelistee siel. musan ope oli meil sijais pianisti ja oli ihan mukavaa.

illalla mentii varkkari isosten kans arkille suunnittelee nille pikku palluroille jotain tekemistä. voi että meillä oli taas kivaa. ja näin tuulian+muut kivat hyypät <:

TORSTAI

yllätys yllätys tulin myöhään kouluun.. jee

meil oli tänää vanhojentanssi harkat. mä sain olla saaran mies Edward :D oli kyl tosi hauskaa! :D sain tanssii kaikkien kavereitten kaa. ja mun biaachinkin kaa<3

tanssien jälkee minja tuli meil käymään juotii kaakaota ja juteltii <<: hän on niin mukava tyyppi. ja minjan mieliks heitin vahingossa kaakaota sen kalliille paidalle >: tuli paha olla..
mut olo helpottu ku alettii pelaa :DD ja sekoiltii muuteski <:

PERJANTAI

mä tulin AJOISSA kouluun. uskomatonta :D ja ulkona satoi räntää prkl. oikee koiran keli hyi!

matikantunnil ei tehty minjan kans oikee mitää paitsi sillo ku ope tuli käymään siihen lähelle nii sillo kynä alko sauhumaan :D
enkuntunnil kuunneltii -where is the love- laulun. en oo koskaa muuten tajunnu mite hienot sanat siinä on.
viimeset tunnit oliki kidutusta ku olis halunnu jo mennä kotiin. sitä ei myöskää auttanu yhtää se et katja+ muut tyypit tuli siihen hehkuttaa et heil loppuuki koulu jo yheltä perkule >:

kotiin päästyä oonan kaa lenkille siivoo dataa suihkuun syö ja sit lähettii minjan kans nummel <:
tankkaamaan ja sit kauppaan josa nähtii sit katja alli ja mari siit sitte nuokkaril. töllisteltiin siinä sit telkkarii ja juteltii kaikkee turhanpäivästä. käytiin viel syömäs iltapalaa hesel se oliki aika.. voi ei :D
ja sit alettiinkin lähtee kotiin päin. matkal nähtii viel jolleki.

oli kiva ilta <: kiitoos<3



et ihan jees viikko :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.