IRC-Galleria

Blogimerkintä

- Vanhempi »

5 omituista tapaa/piirrettä...Maanantai 30.01.2006 21:27

Minfea, kiitoksia vain :DD --> tästä tulee vaikeeta, eihän mulla mtn omituisia tapoja ole.. ?

TEHTÄVÄNANTO: paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä(paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.


1. Omituisiin tapoihin voisin luokitella kohtaukset, joita saadaan Ain0^:n kanssa :D Ne nauruhysteeriat, joita kukaan ei ikinä ymmärrä, ja jotka eivät tahtoisi loppua millään.. ja ne tulee aina väärään aikaan, ja väärässä paikassa!!

2. Mulla on kuulemma "omia" sanoja, joita kukaan ei ikinä ennen ole kuulllut, ja on sitten luokitellut ne "heinin slangiksi" :D Ja mä kanssa tuppaan lyhentelee sanoja mieleni mukaan, tai sitten mun ajatus juoksee nopeampaan kun suu, eli saatan mielessäni sanoa sen sanan, mutten kuitenkaan sano sitä ääneen, vaan hyppään jo seuraavaan asiaan :D ja kaverit putoaa taas kärreiltä..

3. Mulla on ihmeellinen "nipukka" korvassa, semmoinen mihi pitäs ottaa koru (vaan ei uskalla) :D *älkää kysykö*

4. Minulla on pidempi akkavarvas kuin ukkovarvas ;) akka valta siis! (ja sen huomaa..)

5. mikä ois viides.. hmm..En tiedä onko se nyt erityinen, saatika sitten outo piirre, mut tykkään pitää erilaisia tekstipaitoja ;) Ja vielä mikäli ne on omatekemiä, ja varustettu hyvillä, osuvilla teksteillä!

Niitä ovat mm. "hemmoteltu, mutta IHANA", "hidas, mutta silti edelläsi", ja uusin tulokas "IDIOOTTIMAGNEETTI" :D ja kavereilla väsätyt ollu kans ihan kivoi :)



ja nyt kenet haastan tähän *hah hah*

ain0^
Jenni527
in|na
[loora]
dydsy^
mane22 (hah, olet kuudes, mut itte kerjäsit :D :D )

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.