IRC-Galleria

OI IHANA TOUKOKUU!<3Keskiviikko 03.05.2006 00:06

awwww se on saapunut taasen! että mä tykkään ihan hirveesti toukokuusta, se on niin paras! :) sen takii tietty et mulla ja kaikilla muilla parhailla on syndet ja ihan vaan senkin takia että kesä on kaikkein lähimpänä alkuaan! :)
sain sen kesäduuni paikan jEE :> tosin vasta heinäkuulle. :// oisin mielummi ollu kesäkuun 2 ekaa viikkoo duunis mut nyt joudun vasta heinäkuus joka on lämpimin kuukaus vuodesta. :< mun zägällä sillo tulee ne ihanat helteet enkä pääse rantsuun byäää :< tosin turha sitä vielä on surra sen näkee aikanaan. :) tosin toinen syy siihen on myös se et nyt mul ei oo heinäkuusta ku vaan viikko vapaata ja koko kesäkuu melkeinpä auki. Jussin tietty RMJ =]
ainiii ja kesäkuus saa tietää tulokset minne skolee on päässy jos ooon pääsy minnekkään :s pieni muotonen paniikki täs. noi alat meinaa minn eoon hakenu vaatii aika korkeeta keskiarvoo sellai. mutta ehkä sitäkään ei kande vielä panikoida. :D sen näkee sitten :)
eilen oli taas joku ihaaanin darra! olin viel tänääki ihan jumis siihen asti et pääs treeneihin ni rupes vähä heräilee onneks, teki kyl tosissaa hyvää. :p jEsh ja nyt ihan puheenjohtajan kehoituksesta voisin vaihtaa mun oman oranssin ens treenihin päälle! jänskättää vaa sellai ku voi vähä lössi kelaa ku marssin valkoselta yhtäkkii oranssille :D tosin yhtä paljon ne sitä kuitenkin ihmettelee laitan mä sen missä vaiheessa tahansa ja oranssillehan mä oikeesti kuulun.
oon muuten pitäny aikas hyvin kiinni mun uuden vuoden lupauksesta. oon merkannu tosiaan kaiken rahan ylös mitä oon röökiin pistäny ellei sitten oo päässy käymää vahinkoo j ajoku unohtunu. nojoo näyttää tosin huolestuttavalta siin mieles että tuntuu siltä et mitä enemmän oon vähentäny röökin polttoo sitä enenmmän mul on menny rahaa :D koska meinaan oon täs vähentäny ihan törkeenä ja silti noi tilastot vaan nousee kuuakus kuukaudelta! tosin voi myös johtua siitä että rööki askien hintaa on VAIHTEEKS nostettu. nojoo tähän mennessä kuitenkin rahaa on rösöön on uponnu 181,1 egee ja mä poltan vielä aika vähän (jonka lisäks koulun pummit polttaa osan mun röökeistä) että miettikääpä sitä! :D kyllä mä tän vielä ihan tosissaa meinaan joku päivä lopettaa - pikku hiljaa hyvä tulee. mut joo nyt hei häippään kattoo OC rupe eolee taas aika paljon tekstii kehis. :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.