IRC-Galleria

emergency-

emergency-

She's one in a million

Kiitos strutsimies iltasadusta<3Perjantai 01.12.2006 16:44

olipa kerran johnny depp. hän ol hyvin, hyvin haluttu mies, mutta ei nuori. se harmitti johnia kovin, sillä osa naisista ei halunnut niin kovin vanhaa miestä kavaljeerikseen kuninkaan juhliin. johnny oli epätoivoinen, mutta eräänä iltana ilmestyi haltija.
"oi haltija, mitä minun pitäisi tehdä, tahtoisin olla nuori ja päästä linnan juhliin !" "älä huoli poikaseni, olen kummihaltijasi ja voin muuttaa sinut nuoreksi, mutta muista, että taika särkyy kellon lyötyä kaksitoista yöllä ! *jotai lauulujorniaa*" ja niin johnnysta muuttui nuori ja hän saapui mandariinivaunuissa linnan pihalle.
koko kuningaskunta myös kuningasta myöten kuolasi johnnyn perään, ja linnan lattiat olivat liukkaat. johnny iski monta hurmaavaa tyttöä, mutta rakastui yhteen, pauli nimiseen tyttöön. pauli oli silmälasipäinen maan matkalainen, joka oli siirretty suomesta amerikkaan vaihto-oppilaana. johnny tanssitti paulia koko illan, kunnes huomasi kellon olevan jo kaksitoista ! äkkiä johnny pinkaisi ulos, mutta juostessaan hänen peruukkinsa tippui ja pauli löysi peruukin portailta ja tiesi, että häntä oli huijattu pahemman kerran !
johnnysta muuttui taas vanha ja rainainen ja hän eli merirosvolaivassaan liek forever. loppu.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.