IRC-Galleria

Hangon Regatta ;)Maanantai 09.07.2007 05:10

Hyvä jeminan älyväläys taas kerran:"lähetään liftaan hangon regattaan?!"

Mentiin minä, 1 ja jamina länsiväylälle liftaan. Oltiin siinä noin 1h ja sit saatiin kyytiä eteenpäin jonnekkin kirkkonummen ja espoon holleille :) sit liftailtiisn siin taas kunnes meni n.30 min saatiin Ögen kyyti ja matka jatkuu eteenpäin. Mentiin jonku ulkomaaliasen arafatin kyytiin ja sanottiin et jos heittää meidät kaikki kolme Hankoon niin saa 40e mut ei se sit suostunut vaan pyys ykköseltä pi****ä ja sano et pitäis viel maksaa kybä sen päälle niin heittää miedät perille.. Nooh sit se arafat otti hikarit ja jätti meidät tien poskeen kököttää sateeseen.

Oltiin taas joku n.30 min lift niin pysähty yks vanhapariskunta meidän viereen ja kysy et mihin ollaan menossa? sit sanottiin et Hankoon ku asutaan siellä. Sit ne oli vaan meille et: "Ette te voi lapset tänne jäädä tienposkeen kylmään sateeseen seisomaan, te tulette meille yöksi ja jatkatte sitten aamulla matkaanne!"

Mitä tohon voi vastaan sanoo? Ei salee mitään..

Oltiin sitten siellä yötä ja syötiin ennen kuin mentiin nukkumaan. Herätys aamulla klo.9.30 ja aamupalalle :9 Ku oltiin syöty tooosi hyvin niin ne heitti sit meidät hangon tienvarteen ja sano et hyvää matkaa ja sillee, kiitettiin sit niit vanhuksii hyvästä ruoasta ja tottakai yö sijasta<3

Sit liftailtiin taas kerran ja pysähdyttiin muutamilla B-asemilla ja ostettiin tupakkaa ja juotavaa ja pattereita ja sen sellaista kakka krääsää :)

Sit Vika kerran ku hypättiin kyytiin niin meille TARJOTTIIN kyyti hankoon ASTI ;D

Sit vaihettiin niitten jäbien kaa numeroita ja se yks oli joku johtaja.. No joo mut kumminki sit taas törmättiin siihen ihanaan mäkkiin ja sit suhailtiin menee siitki..


Illemalla alko jo menee hermot kaikkiin niin päätettiin mennä alkoon ja ostaa jotain vähän vahvempaa Haha :)

Mentiin sit siit joku parin tunnin pääst niille äijille ja sit siit se ilta vasta alkoikin..


en jaksa kertoo enempää nyt ku sormet menee. ja on viel toinen ´kin ju8ttu kirjoitettavana :)) Soita ja kysy miten matka meni tai sit ku nähää bye bye bellahimoss...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.