IRC-Galleria

Day One: Ten things you want to say to ten different people right now.
Day Two: Nine things about yourself.
Day Three: Eight ways to win your heart.
Day Four: Seven things that cross your mind a lot.
Day Five: Six things that you're afraid of.
Day Six: Five people who mean a lot.
Day Seven: Four turn offs.
Day Eight: Three turn ons.
Day Nine: Two smileys that describe your life right now.
Day Ten: One confession.

1) Oot mulle aivan älyttömän tärkee, mutta mua pelottaa että mun elämä alkaa vaan perustua sun kanssa vietettyyn aikaan. Tarviin sua mun elämää, oot paras.
2) Miu oma pikkutyttö, rakastan aina. Luotto, hullut ideat, sen mieskriisit ja ne lumienkelit, pakko!
3) Jotenkii tuntuu, että ollaa etäännytty, mut se ei silti muuta mitään. Oot aina älyttömän tärkee ja meijän välit palaa viel ennallee. Nothing’s changed, no one can take your place, niin se vaa menee.
4) En oo ollu sunkaa hirveen pitkää aikaa eikä olla puhuttu kunnolla! Ja mistä meijänki ystävyys alko, niin pienestä, ja miten suurta siitä tuli.
5) Ei vittu, vihaan sua niin helvetin paljo. Mun ei tarvi nähä ku sun naamas, sun kusipäinen ilme, se saa mut raivon valtaa. Oot oikeesti kaksnaamanen täyspaska kusipää, mut kuvittelet olevas niin täydellinen ja ooh.
6) Oot outo. Välil oot niin ihana ja kaverikaveriii ja sitte välillä oot niin kovaa jätkää, et meinaa mennä hermo. Sun käyttäytyminen riippuu sun seurasta, mikset oo vaan oma ittes?
7) Oevoe, mun oma hölmöistä hölmöin apina. Ärsyttää, ku oot sotkenu asias täysin, enkä haluu että lähet meijän koulust enkä nää sua enää. Kenenkaa sit teen tuhmuuksia sielä?
8) Huhhuh, välillä kestän sua, välillä vihaan sua yli kaiken. Oot helvetin rasittava jätkä, joka on olevinaa niin kovis ja sitte itku tulee ku vähä joku avaa suutaa sun epätäydellisyydestä. Opettele kestämää kritiikki.
9) AHHAHAHAHAHAHAHAA:D:D:D:D oot niin läppä ihminen ja nauran sulle niin helvetist välil. Joonas, kaljaa... Hohhoijjaa, oot kyl ihana:D:D SE ON PETRII
10) Äääh, one of the my best girls, mut en nää sua ikinä! Ehkä joka toinen vklp, viimeks oli kuukauden väli. Liian pitkä aika, onneks nähää ees sillon! Luottotyttö, ich liebe dich, jetzt und immer.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.