IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Ota nyt sitte selvää. Eilen illalla mä olin jo ihan varma että en lähde. Ja vielä tänää aamullaki (nyt oikeesti aamulla, ku heräsin ennen puoli seiskaa) ku pihalla oli pimeetä ja koleeta ja meinasin missata bussin Tampereelle. Mutta mikäs se siellä Tampereella odotti. Uusi epävarmuus ja olotila. Ehkä sittekki vois lähteä. Vihdoin tuli jotain konkreettista ja päivämääriä ja kaikkea! Ja toisaalta, mähän oon oikeesti vasta 25 eikä mulla oo omaa kämppää eikä miestä eikä lapsia. Mikäs mua estäis lähtemästä pariksi vuodeksi kattelemaan maailmaa? Sen jälkeen ois taas uutta intoa lähettää muitaki ihmisiä Jumalan työhön :)

p.s. Joulupukki kävi mun luona kuukauden etuajassa ja toi mulle viime lauantaina .. tittididittididii!! .. digi-järkkärin!! :) Nyt pitää vaan opetella käyttään sitä. Jospa sais joskus hyviä kuviaki aikaseksi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.