IRC-Galleria

Kevät, ja hurjasti tekemistäKeskiviikko 07.03.2007 14:06

Melkeen ku "kesä, eikä mitään tekemistä..". Se soi päässä. Hyvä piisi. Mutta nyt on vasta kevät, ja seki oikeestaan tuloillaan. Olispa kiva jo vähentää vaatetta (jätin tänää sukkahousut pois farkkujen alta) ja kulkea tennareissa fillarilla ympäri kaupunkia. Mutta ei tuolla viitti. Jos siirtyy kevyempään takkiin, pitää liikkua autolla ja laittaa istuinlämmitys päälle että tarkenee. Mitäpä sitä ei tekis mukavuuden eteen?

Tuntuu taas vähän samalta ku viime keväänä. Tajusin just että sillon oli nuorisopäivät tulossa ja kauhee sählinki töissä. Ei oikeen tienny mitä pitäs tehdä ja osaako sitä järjestää ja organisoida kaiken niinku pitäis. Ja onko sitä ihan kauhee jos vaan nakittaa hommia eteenpäin. Nyt ei oo sitä ongelmaa. Nyt tehdään aktiivisesti omaa varsinaista työtä. Pyöritetään ripareita ja viikkotoimintaa. Sitä itteensä. Tätä oon oikeesti halunnukki työkseni tehdä.

Keväisin meinaa tässä maaliskuun tietämillä iskeä aina sellanen pieni kevätväsymys. Se tulee joka vuosi, ja aina mä mietin että miks nii väsyttää eikä tekis mieli tarttua mihinkää hommaan. Mieluiten vaan olis sohvalla ja lukis kirjaa tai kattois hyviä telkkusarjoja käsityö käsissä. Ärsyttää vaan, ku ei oo jaksanu siivota ja villakoirat alkaa tehdä suurmuuttoa mun kotiin. Ja joka ikinen vuosi mä yritän keksiä sille syitä, kunnes tajuan että alkaa olla kevät. Siitähän se johtuu. Nyt mä odotan aurinkoisia päiviä (tänään sataa vettä), kuivaa maata ja pajunkissojen puhkeemista. Millonkahan pitää alottaa allergialääkitys? Se pitää alottaa ennen ku siitepölyt astuu kuvioihin.

Pyrin pois negatiivissävytteisestä ajattelustani ja valituskierteestä :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.