IRC-Galleria

Työnteko voi olla raskastaPerjantai 09.03.2007 19:09

Uskomattoman rankkaa herätä koko viikko töihin seittemän aikaan aamulla. Viettää muutama tunti välillä kotona ja mennä takas töihin illaksi. Ainaki siis jos sitä on jatkunu kaikki viikon arkipäivät, eikä vapaata viikonloppua oo näkyvissä. Ei ennen ku maanantaina. Sillon mä kyllä nukun just nii myöhälle ku unta riittää!! Eli varmaa enintää ysiin :D

Nyt mä väsäilen rippikoulutunteja. Tai pidän niistä pientä taukoa :) Kaivoin naapurihuoneen kaapista pinon opettajan oppaita ja mietin, menisinkö kotisohvalle suunniittelemaan Jeesus Kristus -oppituntia. Houkuttaa aika paljon, mut sit pitäs osata pitää telkku kiinni ja ajatukset töissä. Toisaalta, oonhan mä ennenki pitäny vastaavaa tuntia, eikä sen suunnitteluun sitte pitäs mennä nii kauaa. Tässä vireystilassa tosin..

Mun kevätväsymys ei siis oo vielä ohi. Tänää on tuntunu, että se on ehkä pahimmillaan! Sankka sumu ja sellunhaju ei kauheesti auttanu asiaa :) Mut aamupäivällä pidetyt kotiseurat mun luona piristi vähän. Oli taas kiva istua työkavereitten kanssa ja puhua ihan muusta ku työstä. Lukea Raamattua ja laulaa T. Kaleniuksen piisejä. Mun teki mieli ehdottaa, että lauletaan koko kirja lävite (se ei oo kauheen paksu), mut sitte loppu aika. Me syötiin aamupalanjatkokseksi pieniä karjalanpiirakoita munavoilla, juustolla ja kurkulla. Ja juotiin rooibos-teetä mun hienostelukahvikupeista. Katoin ne ekaa kertaa pöytään, ku kekkasin kerranki hyvän tilaisuuden. Ja ku syksyllä vielä äitin kanssa oltiin löydetty niihin pullatassitki kirppikseltä jostain Hämeenlinnan ja Lahden väliltä. Siellä on iso ja aika hyvä kirppis. Tai se on sellanen antiikkipainotteinen. Sopii mulle ja äitille :)

Nyt mä lähen Tiimariin riparitarvikeostoksille ja kotiin tekeen sen oppitunnin. Siellä mulla on kaikki kalvotki. Tulihan se päätös vihdoinki sieltä!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.