IRC-Galleria

Ja jos lääkäri ei soita, on soitettava lääkärille. Tänä aamuna tajusin että on jo torstai ja mun sairasloma lähes lopussa, eikä lääkärisetä Porista oo soittanu. Minäpä soitin sille. Ja heti se sano, että tuu joo tänne vaan. Meen huomenna. Kun kerta sain valita tänää tai huomenna. Alkaa ärsyttää toi toisen silmän sumeus ja päänsäryt. Musta tulee tätä menoa vaa kärttynen.

Tänään on isän nimipäivä. Muistin heti sen lääkäripuhelun jälkeen onnitellaki. Ja kertoa sille missä tän silmän kanssa mennään. Äiti lähtee huomenna kuskiksi. 80:n vauhdissa ei oo välttis turvallista ajaa, jos näkee kunnolla vaan toisella silmällä.

Olin eilen kaverin ja kahden koiran kanssa lenkillä. Ei olis ihan heti uskonu, että mä lähden koirien kanssa minnekään! :) Kaveri väitti, että mä puhun niinku raumalaiset yleensäkin. Apua. Pitää ryhtyä tarkkailemaan puhetta.

Mitäs muuta tälle viikolle. Eipä paljon muuta. Kävin tiistaina kirjastossa, mut en oo ehtiny kauheesti lukea enkä oikeestaan jaksanukkaa. Mutta kirjastossa käyminen yleensä on jotenki tosi kivaa. Etenki kesäsin. Kesällä tulee jotenki luettua tosi paljon. Tai ainaki tuntuu siltä. Aurinkoa ottaessa maataan nurtsilla peitolla ja luetaan hömppäromaania. Kirjastossa on ilmastointi ja hellemekossa tulee melkeen kylmä, mutta se kuuluu asiaan. Se tuntuu aina mukavammalta ku paahtavan kuuma koti. Onneks mulle saa kunnon läpivedon, eikä kuumuus rassaa nii pahasti ku Kannelmäessä. Se oli tuskaa kesällä. Sillon lähettiin aina leffaan mielummin ku vuokrattiin kotiin. Kotona ei ollu ilmastointia ja olkkarin verhot ei pitäny auringonvaloa pihalla poissa telkkuruudulta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.