IRC-Galleria

Kotona taasTiistai 15.05.2007 20:38

On se koti sitte kiva paikka. Aina kivampi, mitä kauemmin on ollu pois. Nyt olin 2 päivää :) Ja nyt puolessa tunnissa oon kotiutunu niin paljon että vaan olisin kotona enkä lähtis mihinkää. En tiedä jaksanko lähteä edes nuorten aikuisten raamikseen vaikka kyllä sitä suunnittelin. Väsyttää vaa niin paljon. Lopullinen päätös pitää tehä kymmenessä minuutissa. Kohta sen näkee, lähenkö vaiko enkö :)

Mä olin kaks päivää Yyterissä työporukan kanssa. Istuttiin kehittämässä ja suunnittelemassa tulevaa toimintaa vähän epämukavilla tuoleilla. Tai mä löhöilin. Ja nousin aina välillä kirjottamaan seinäkalenteriin juttuja, ku en pystyny oleen enää paikallani. Lievää keskittymishäiriötä on ollu ilmassa. Mutta eikö nuorisotyönohjaajilla aina?

Kotona oli kaikki ennallaan. Paitsi postiluukusta oli tullu paljon laskuja ja sitruuna oli menny jääkaapissa huonoksi. Heitin sen pois. Nyt mä teen päätöksen jäädä kotiin. Omaan ylhäiseen yksinäisyyteeni parin päivän tehososiaalisuuden perään. Vertailen sähkön hintaa netissä ja maksan ne kaikki laskut. Ja katon kasilta O.C.:n :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.