IRC-Galleria

KoomaKeskiviikko 20.06.2007 22:37

Ihan kauheeta. Taas mä nukahdin sohvalle liian myöhään. Ja taas mä oon koko illan koomassa eikä sitte nukkumaanmenoaikaan nukutua ollenkaa. Aargh.

Mutta oon mä saanu tänään jotain jo aikaseksiki. Mietin eilen illalla sohvalla mahamakkaraa kattellessa, että siitä pitäs oikeestaan päästä eroon. Lopullinen päätös tuli, ku kävin puntarilla tarkistamassa leiriviikon tulokset ja kokeilin tän kesän juhlavaatteita päälle. APUA!! Niihin pitäs mahtua 'hyvin' ens viikon lauantaina. Ja pystyä vielä syömään päälle. Eiih.. Joten tänään mä alotin uudelleen kuntoilun. Rehkin ihan hiki päässä puntilla ja huomenna aion lenkille. Ja pesemään auton porukoitten pihaan. Seki on ihan kuntoilusta käyvää hommaa :)

Suuren päätökseni lisäks mä oon hoitanu taas jokakuukautisen laskukasan, varannu autoon peräkoukkuajan ennen heinäkuun alkua ja siirrelly musiikkeja pinkissä mp3-soittimessani. Kesäteologi-Marilta saadut ylistyspiisit pääs omaan kansioon pienen organisoinnin jälkeen. Ja sitte mä oon tietty soittanu ja laulanu niitä piisejä. Ihania.

Pihalla näyttää siltä, ku ois sade tulossa tai just menny. Piristyisköhän siellä, jos vähän kävelis paikasta toiseen?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.