IRC-Galleria

VapaapäiväMaanantai 20.08.2007 20:37

Tänään mä olen nukkunut myöhään ja syönyt aamupalaa kahdeltatoista, vaihtanut pyjaman ja kylpytakin oikeisiin vaatteisiin yhden jälkeen, käynyt töissä viemässä työkamat pois kotoota, ettei tarvi kattoa niitä vapaapäivinä, muistanu käydä apteekissa, ettiny (kivaa) hiirimattoa tuloksetta, ostanu uuden kasvovoiteen, hakenu ruokaa hesestä ja istunu sohvalla kattomassa monta jaksoa Gilmoren tyttöjä putkeen. Kattoisin vieläki, mutta puolen tunnin päästä pitää olla valoristeyksessä fillarin kanssa lähdössä lenkille :) Mä opettelin aamulla (? aamupalan jälkeen) käyttämään sykemittarin nettitraineria. Nyt on taas kuntoiluinto päällä.

Vapaapäivät on ihania. Huomenna meen aamulenkille ja sen jälkeen ajan Vantaalle tekemään Annan kanssa liha-perunasoselaatikkoa. Ja syömään sitä. Tän viikon suurin probleema on perjantai-ilta. Hesassa on Taiteiden yö ja HSP samaan aikaan. Niinku joka vuosi. Aina sama ongelma. Ehkä mä selvitän sen. On vielä pari päivää aikaa.

Pitää muistaa sanoa äitille, ettei kastele anopinkieltä ku se kohta mätänee ulos purkista, ja että laittaa hesarit suoraan lehtikeräykseen ku sitä ei saa katkastua tai käännettyä muualle alle 7 päivän jaksolle.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.