IRC-Galleria

Elämä!Torstai 23.08.2007 18:29

Reetta sano eilen, ettei se enää ikinä sano, ettei sillä oo elämää. Siitä syystä, että kun kerta Jeesus on tie, totuus ja elämä, niin siinähän meillä on todella kaikilla elämä. Ja hyvä elämä onki. Huoh. Se oli todella hyvin sanottu. Ja sitäpaitti. Nyt mulla tuntuu olevan siinä toisessaki merkityksessä elämä. Mä vietän onnellisena aikaa pääkaupunkiseudulla, teen ruokaa enempi ku koskaan kotona ja näen ihmisiä. Oi tätä onnea :)

Tänään mennään Krisun kanssa 17:54-junalla Hesaan HSP:ille. Mennään kuunteleen Junkkista ja syksyn ensimmäiseen entä jos? -iltaan. Miksei Raumalla järkätä kaikkea tällasta? Tai jos järkättäis, joutuisinko mä oleen aina mukana järkkäämässä?

Eilen sisustettiin Annan ja Antin kanssa niitten makuuhuonetta. Haettiin kaupasta uus vaatekaappi, purettiin vanha ja vaihdettiin sängyn paikkaa. Lisäks mä tein sinne uudet tyynynpäälliset ja verhojen pidikenauhat (sellasiksiko niitä kutsutaan?). Tänää piti mennä vielä Plantageniin, mutta ei jaksettukaa, ku tehtii nii hyvää lasagnee että vedettiin mahat ihan täyteen. Ja suklaajätskit päälle. Huomenna sitte.

Mä opetin Annan uudestaan neulomaan. Tai kyllä se muisti. Mutta mä olin henkisenä tukena. Nyt se tekee kaulahuivin ittelleen talveksi. On hyvä alottaa ajoissa :) Vaikka kyllä tänään oli jo hesarissa Dinskon mainoksessa saappaita. Joko nyt tulee talvi? Toivottavasti ei ihan. Mulla on kesämekot ja t-paidat vaan mukana, ja perjantaina pitäis tarjeta Taiteiden yöhön. Oon nyt päättäny mennä sinne.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.