IRC-Galleria

SäästökuuriMaanantai 27.08.2007 02:25

Nyt Emma aloittaa säästökuurin. Tai lopettaa ainakin luottokorttiostokset. Piste. Ainakin Suomessa. Syyskuun lopulla mennään äitin kanssa 5 päivän kylpylälomalle Viroon, ja siellä saa käyttää masteria. Rajoitetusti. Tänään mentiin äitin kanssa Viherkäneen ostamaan äitille pihakukkia. Valikoima oli vähän suppee, ja mä sain idean lähteä Plantageniin Raisioon. Paremmat valikoimat, pienemmät hinnat ja koko päivä aikaa. Plantagenin lisäks käytiin kyllä Myllynki puolella, enkä mä saanu sinne mennessä ostaa vielä mitään. Muttaku. Henkalla oli IHANA takki, joka mun oli PAKKO ostaa (ja maksaa vaikka seuraavasta palkasta ku luottokorttilasku tulee). Eikä se ees ollu oikeestaan kauheen kallis. Nyt en osta mitään ennen Viron reisua. Ja mitä mä ees ostaisin? Kämppä on taas sisustettu, talviverhot ja -matot oottaa syksyn etenemistä ja mulla on ihan tarpeeks vaatteita. Ostin niitä Vantaaltaki. Uutta puhelintakaa en hommaa, vaikka elättelinki toiveita. Vanha on vallan hyvä ja toimiva. Ei mitään vikaa. Kuka tarttee kameraa puhelimeen, ku on hyvä ja pieni digikamera?

Aamupäivän mä vietin kirkolla. Harri on saanu paikan Roihuvuoresta, ja me vietettiin sen lähtöjuhlaa. Haikein mielin. Olin aatellu vielä kesällä, että voitas pitää enski vuonna yhteinen ripari. Muttei vissiin pidetä, ellen mä löydä ennen ens kesää itteeni Roihikasta :) En taida löytää. Laulettiin kirkossa ja laulettiin srk-talolla. Oli kiva taas laulaa. Mä tykkään siitä touhusta.

Aamulla vielä ennen jumista vietin aikaa Samuelin ja Saulin seurassa. Saulista tuli kuningas. Alkuunsa viisas kuningas, ja Israelin eka kuningas. Kohta, kun poistun täältä, lähestytään pääsiäistä Markuksen seurassa. Ja Jeesuksen ja opetuslasten.

"Kun joku on lähellä Jeesusta, hän ihmettä katselee. Ja se, mitä maailma tarjoaa, sen rinnalla kalpenee." Niimpä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.