IRC-Galleria

Aina puhutaan keittiöpsykologiasta. Onko tää nyt sitte keittiötoimisto? Mä istun keittiössäni sivupöydän ääressä, missä on mun nykynen kotitoimistoni. Tai työhuoneeni. Mikä ikinä se onkaan nimeltään. Joskus jossain luki tai sanottiin, että makuuhuoneessa ei sais olla muuta ku sänky. Että siellä ei sais olla mitään työhön tai työntekoon liittyvää, niinku tietokonetta, jotta siellä pystyy kunnolla ja täysillä rentoutumaan ja nukkumaan täysiä yöunia. Niimpä mun entinen kirjotuspöytäni (joka on oikeestaan Hetan entinen kirjotuspöytä) ja mun entinen kirjotuspöydän tuoli (joka on oikeestaan Antin entinen kirjotuspöydän tuoli) odottaa eteisessä/olohuoneessa lähtöä spr:n kirppikselle. Luvat edelleenlahjotuksiin on kysytty asianomaisilta. Pitää joko lainata iskän autoa tai tehdä kaks eri keikkaa. Ei varmaan mahdu kerralla mun autoon vaikka laittais penkit alas.

Ja heti, kun siirsin tietokoneen tähän keittiöön, aloin miettimään uutta säilytyskalustetta tohon pöydän alle. Sellasta pyörillä kulkevaa pientä laatikostoa tai laatikkoa ja kaappia. Mutta ei. Nyt en osta mitään uutta. Enkä ainakaan uutta huonekalua, kun näittenki kanssa tulee ongelmaa mihin ne laitan vuoden päästä. Jos siis edelleen pääsen sinne laivalle.

Krisu soitti. Sekään ei lähde huomenna Saloon kasvatuksen teemaseminaariin. Eli sekään ei tarvinnu sitä tietoa, että siellä on iltajuhla ja illallinen, johon tarttee vähän pukeutua. Mutta ei se mitään. Onneks mä tiedän sen tänä vuonna :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.