IRC-Galleria

MökkiviikonloppuSunnuntai 02.09.2007 23:43

Tulin vajaa tunti sitten kotiin mökiltä. Oli kiva käydä reilu 400 kilsan päässä ulkoilemassa ja istumassa sohvalla käsityön kanssa salkkareita kattellen. Omaa mökkiä (tai porukoitten) en kyllä vaihtais mihenkään. Ihana, kun siellä pääsee nykyään suihkuunki eikä tartte mennä ulkohuussiin jos ei haluu. Etenkää ku huussin viereisessä puussa on varmaan käyny karhu. Jäljet on sennäköset.

Lauantaina arska paisto ja käytiin äitin kanssa kahteen kertaan kävelemässä. Ekalla kerralla rämmittiin vähän mettässä ja kerättiin puolisen litraa puolukoita poronkäristyksen seuraksi, kun ei löydetty sieniä. Tosin mä en ois niitä sieniä ees tuntenu, vaikka ois löydettyki. Ainoostaan omasta rannasta löytyneet kanttarellit tunnistin. Ja kärpässienenki oisin osannu nimetä. Tokalla kerralla käveltiin tietä pitkin Suomenniemen puolelle melkeen vanhalle puolukkapaikalle asti. Mä vihasin pienenä sitä puolukkapaikkaa. Tai lähinnä sitä poimimista. Söin aina Annan poimimat marjat kannonnokassa ku en jaksanu itte poimia ;)

Tänään on vaan satanu. Iskä teki töitä, aivasteli ja mittaili kuumetta. Sitä ei onneks ollu. On istuttu porukalla sohvalla, katottu koko viikon uusinnat ja syöty pastaa ja lohi-katkarapukastiketta. Jotenki on tullu syötyä tota pastaa viime aikoina. Mutta mässyä ei syöty. Ei ostettu edes suklaalevyä kaupasta, ettei tulis niin mässättyä. Hyvä me!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.