IRC-Galleria

Hurjan pitkä työpäiväMaanantai 03.09.2007 20:46

Väsyttää, kun en oo nukkunu viime yönä kunnolla. Aloin illalla lukea Mitä Jeesus tekisi? -nimistä kirjaa (=WhatWouldJesusDo?) ja se tunki uniin. Heräsin 2 ½ tuntia ennen kellon soimista ja oli sellasessa puoliunessa horroksessa ja unet tuntu ihan todellisilta. Aika pelottava tilanne. Ja sitte oli vielä ihan kauhee nälkä eikä ollu ku yks leipä aamua varten, joten en voinu ees kauheesti syödä mitään kaapista. Ankee yö.

Mutta päivä on ollu mukava. Olin aamun ja aamupäivän Nanun vitosluokkien kanssa Kesäkodilla. Väki sauno ja söi ja paisto makkaraa. Mä istuin opettajien kanssa laiturilla, söin ja paistoin makkaraa. Ja puhuin porukalle kiitollisuudesta. Siitä, ettei me huomata kiittää siitä kaikesta hyvästä, mitä Taivaan Isä meille antaa. Ja sitte laulettiin: "Ei ole olemassa parempaa, ei ole olemassa kauniimpaa, ei ole olemassa hienompaa, kuin mitä Taivaan Isä antaa!"

Nyt pitäs virkistyä ja lähteä puolen tunnin päästä kuoroon laulamaan syksyn ekaa kertaa. Voisin nukkua pienenpienet päikkärit. Jos se auttais. Toivottavasti.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.