IRC-Galleria

Kylpylälomalla osa 1Maanantai 24.09.2007 17:40

Eilen lähdettiin Suomesta laivalla Tallinnaan ja sieltä autolla Haapsaluun. Laivassa tuli huono olo pahoinvointipilleristä huolimatta. Minkä sille mahtaa? Mutta unet kansipaikalla autto. Toivottavasti mennessäki päästään sinne istumaan. Laitoin vaan mp3:n korviin ja enkunkielistä ylistysmusaa sopivan hiljaselle. Siinä rentoutuu kummasti :)

Tänään oon ollu jo mutahoidossa makaamassa lämpimässä (ja hitusen haisevassa) mudassa ja käsihoidossa. Manikyyrit on ollu ja kynnet on hienommat ku aikoihin! Kerettiin käydä vähän kaupungilla kävelemässäki. Täällä on tosi nättiä. Ainaki vanhassa kaupungissa. Huomenna ehkä mennään sellaselle kiertoajelulle kaupungille. Ja kohta pitää rientää hierontaan. Kyllä mä tykkään tällasesta lomailusta!

Täällä ei oo meiän lisäks ku mummuja ja faareja. Ei yhtään lapsiperhettä (tykkään niistä kyllä muuten, mutten kylpylöissä) eikä muitakaa häiriötekijöitä :) Telkkarista näkyy maikkari, vaikka luultiin ettei digiverkkoon siirtymisen takia näkyis yhtää Suomen kanavaa. Ja ympäristössä on mahtavat kävelymaastot. Ihanaa rentoutumista!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.