IRC-Galleria

Sunnuntai on lepopäiväSunnuntai 07.10.2007 16:08

Jos on ollu perjantaista asti vapaalla ja lähinnä vaan levänny, onko sunnuntaikin silloin lepopäivä? Mua on pitkään häirinny makuuhuoneessa 2 asiaa. Laatikot ja kaapit. Laatikoissa on paljon sellasta tavaraa jonka vois vaan heittää pois, ja ne laatikot pitäis muutenkin siivota. Niistä on melkeen jokasesta pohja takaa irti, ku oon laittanu niihin liikaa tavaraa eli liikaa painoa, eikä Ikea-laatikosto tahdo kestää sellasta. Muuten ne on loistolaatikot ja näyttääki hyvältä!

Kaapeissa taas on kesän jäljiltä paljon kesävaatteita, jotka vois viedä kellariin ja tuoda sieltä talveksi pitkiksiä kaapin täyteen tilalle. Jos joku joskus sattumalta näkee mut vaatekaupassa, mä en TARVII yhtään uusia vaatteita. Kaapit on jo täynnä. Mutta jos mä lähden kellariin, mulle tulee mieleen että sitäki vois siivoilla ja tyhjennellä. Siellä on vielä paljon ylimäärästä tavaraa.

Mutta jos sunnuntai on lepopäivä, voiko tätä kaikkea tehdä tänään? Vai pitääkö se siirtää huomiseen, joka sattuu myös olemaan vapaapäivä? Vai onko se rentouttavaa ja mieltä rauhoittavaa, kun saa vihdoin tehtyä kauan ilmassa roikkuneet asiat? Ainaki verhot voisin vaihtaa, ku otin jo sohvasta päällisen pois ja päätin vaihtaa kesäsisustuksen syys-/talviväreihin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.