IRC-Galleria

http://www.hs.fi/viihde/artikkeli/Johanna+Tukiainen+tekee+omael%C3%A4m%C3%A4kerran/1135236118128?ref=rss

Lihavin seksitanssija Johanna Tukiainen voisi vaikka syödä päänsä, saatana. Jos nyt jollain voisi pilata taas päivän, niin tuollaisella. My ass, IKE PILAS MUN ELÄMÄN JA NYT MÄ VAAN KIRJOTAN KIRJAN ITTESTÄNI, ENKÄ SUINKAAN MYY ITSEÄNI TÄLLÄ!!11 Suksipa vaikka vittuun. Paljonhan tuossakin kirjassa on asiaa. Ja mistä siinä on asiaa. Näillä näkymin siitä tulee yhtä hupaisa kuin Susan Ruususen "Kävin Matin luona ja söimme paistettua perunaa ja pihviä, kävin tänäänkin Matin luona ja söimme paistettua perunaa ja pihviä, kävin tänään taas Matin luona ja söimme paistettua perunaa ja pihviä.."-kirjasta.

Pitääks toi ämmä ampua vai millä sen(kin) saisi pois julkisuudesta. (Ja nyt laittakaa poliisit perääni, ettei tule verilöylyä. Tosin voin kertoa, että tarkka-ammuntani on aika heikko, terveisin kahden metrin päästä kokistölkkiä n. metrin ohi ampunut! Jos jotain haluan saada aikaiseksi, niin pitäisi ehkä soittaa Venäjän mafiosoille.)

Onneksein sydämeni on pieni ja napakka!

Ja sit vielä se, että Suomi meinasi saada selkäänsä Norjalta (NORJALTA!!), jossa ei oo ees yhtään nimekästä pelaajaa. Mutta tuo peli oli sekasortoa ja meillä oli sähköt poikki tunnin ajan, että meni vähän pelinkatselufiilikset siinä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.