IRC-Galleria

Blogimerkintä

- Vanhempi »

sal|a:n haasteLauantai 04.02.2006 23:21

Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

1.Mikäli mut pakotetaan heräämään herätykseen liian aikaisin,on nousun jälkeiset 120 sekunttia sen verran kriittiset nousun onnistumisen pysyvyyden kannalta, että en varmuuden vuoksi pysähdy hetkeksikään vaan yritän ravata ympäriinsä ja mahdollisimman nopeesti laittaa musiikit ja valot päälle!
2.Tuli mieleen tuosta et yöllä sen sijaan teen haamunousuja sängystä,toisinaan rauhallisia vaellusretkiä ja herään jossain oudossa paikassa,tai sit sellasia leffoista tuttuja paniikki pystyynnousuja,jolloin vedän samalla keuhkot täyteen happea semmosen palottavan äänen kera ja tarkkailen ympäristöäni,,en usko et epäilisin kenenkään mua uhkaavan,ainoo mitä pelkään on mun ja herätyskellon yöllinen suhde,jolloin nitistän sen tietämättäni ja sit aamulla nukun pommiin.
3.Pidän pölyn koskettelusta!Se on niin samettista. Onneksi satuin vuokraamaan asunnon josta sitä löytyy.
4.Eetun matto toimii mun tanssiestradina,eli kun radiosta tulee joku sen hetkisistä ihkutanssibiiseistäni ni on ihan sama mitä oon silloin tekemässä,se jää kesken ja on pakko mentävä valloittamaan matto ja varmasti jo vastapäätä asuvat naapuritkin :)
5.Kävelen todella maksimi nopeutta ainakin silloin kun oon yksin.Ohitan yleensä kaikki!En oo kohdannut vielä voittajaani missään kaupungissa.

Ois ollu viel aika monta mut menkööt nyt noi..kaikkein omituisempia en varmaan ees tiedosta.Onneksi.

haastan:
Innie
ii-nu
estebanos
meju_
Clifty

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.