IRC-Galleria

hiljais eloa..Keskiviikko 18.06.2008 12:17

Enpä ole aikoihin tännekkään mitään rustaillut. Ollut työkiireitä ja sitten kotona väsynä vaan makoillut :) huomenna on tarkoitus lähteä himokselle nauttimaan juhannuksesta ja kesä sateesta luultavammin. Elämä menee muuten okei, uni tulee paremmin ja on aamuisin paljon virkeämpi olo :) tänäkin aamuna ennen töihin lähtöä kerkesin pestä vessan lattiat ja imuroida.

Vettä sataa mutta ei se haittaa. Jos nyt en olis töissä niin lähtisin korpeen, heittäisin vaatteet pois, juoksentelisin metsässä ja antaisin sateen pestä itsestäni kaiken paskan pois. Tänä kesänä en ole vielä edes sade tanssia kerennyt harrastaa.. eikai musta ole tulossa vanha kalkkis? asia pitänee korjata mahdollisemman pian.. himoksella? :D

Yksinäisyys ja yksin nukkuminen ei enää tunnu niin ahistavalta, olen jopa oppinut nauttimaan omasta rauhasta ja hiljaisuudesta.

Tästä se kaikki lähtee rullaamaan :) työ on mukavasti tuonut tahtia päivään ja kunnon rytmin elämään.. jonka aijon kyllä himoksella pistää täysin sekaisin :D

Mutta kaikille oikein ihanaa kesää ja jussia, ja muistakaa nauttia sade päivistäkin! silloin on lupa löhötä ja helliä itseään :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.