IRC-Galleria

uskaltaakohanTiistai 04.11.2008 11:20

meinaa mennä nämä unet niin hurjaksi etten tiedä uskaltaako niitä tänne enää kirjailla.. mutta laitetaan sensuroitu versio..

Eli viime yönä olin tavallaan tulevaisuudessa. Kaikkialla oli mustaa, likaista, paljon sotakalustoa ja verta. Verta oli joka puolella. Ihmisiä ruoskittiin ja hakattiin ja orjuutettiin. Koko maailma oli tavallaan keskitysleiriä, missä sotilaat huvitteli itseään toisilla ihmisillä kaikilla sairailla keinoilla mitä mieleen vaan tulee.

Mut oli laitettu tälläiseen sairaala telttaan. Tai se oli pimeähkö huone, jossa oli erinäisiä laitteita. Siellä oli esim. mies jonka naama oli ihan veressä, joka oli osin jo kuivunutta. Tämä mies ahisteli mua ja paikan ideahan oli, että kaikkeen on suostuttava....

Kaikki oli jotenkin päästään vialla ja ydessäkin vaiheessa siellä ulkona oli rivissä sidottuina alastomia naisia, joita sitten yksi toinen nainen ruoski ja nauroi. Jotkut oli menettäneet jo niin totaalisesti järkensä, että nauroi vaan lisää siinä ruoskittavana olessa....

Paskaakin oli joka puolella... siis olipa inhottava uni.. näin kilttinä versiona ja lyhennettynä laitettuna... että hyvää huomenta vaan!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.