IRC-Galleria

enfys

enfys

Simple Impartial Enfys.

almost weekend.Perjantai 07.11.2008 01:26

huomenna aulankoon rakkaan äitini tarjoamana kylpemään ja hohtokeilaamaan ja syömään hyvin!

nola-vauva pääsee mummolaan kahdeksi yöksi hoitoon, kuinkakohan pieni pärjää... ehkä se olenkin minä jolle se eroahdistus iskee, ei nola! toinen jää ekaa kertaa hoitoon, ja stressaan varmaan samalla tavalla kuin tuoreet äidit joutuessaan eroon lapsestaan ensimmäistä kertaa. :D hyvään hoitoon jää, sitä en pelkää ollenkaan mutta pieni pelkää sitä hylkäämistä niin kovin.

hitto, huomasin just että missasin apulannan kakkukestit levykauppa äxässä eilen. :( tänään kävin hakemassa levyn ja niiden muutaman biisin perusteella jotka autossa ehdin kuunnella tulee jostain syystä vanhempi tuotanto mieleen. hyvä vaan, tyksin vanhemmasta enemmän.
olisi kiva päästä pitkästä aikaa keikallekin, mutta ahdistaa liian täydet konserttipaikat. :/

miuta ihmetyttää ettei firmoille kelpaa ilmainen työvoima! lähetin about... öööh... 6-7 hakemusta ja kaksi on ollut yhteydessä takaisinpäin mahdollisesti suotuisissa merkeissä. kävin management eventsillä tosiaan tiistaina haastiksessa, ja oli pelottavaa! se olis ihan OIKEA työpaikka, paineet kasvo samantien kun astui hissistä firman kerrokseen. ihmiset oli niin hienoina ja toimisto todella iso ja hieno. sinne jos pääsisi niin olisi tammikuu-kesäkuu palkallista harjoittelua josta varmasti jäisi jotain käteenkin.
toisaalta taas olen menossa käymään ELMUlla parin viikon päästä juttelemassa, ja se kiinnostaisi kovasti myös. en ehkä jostain syystä sitä hommaa stressaisi samalla tavalla, olisin vaan sen 2,5 kuukautta harjoittelussa ja jollain tavalla ainakin rennommassa ympäristössä. ei tarvitsisi joka päivä kulkea koroissa ja ahdistua kissankarvoista jotka peittää KAIKKI vaatteet. en jotenkin jaksa uskoa että ihan normipäivänä ainakaan ELMUssa katsottaisiin pahasti jos pukeutuisin ihan normaalisti.
no mutta, katsotaan mitä tästä tulee. tuossakin on kaksi niin erilaista paikkaa, molemmissa positiiviset ja negatiiviset puolensa. jos nyt edes toinen minut huolisi. :)

ei kai tässä nyt muuta ihmeellistä. hyvää viikonloppua jo vähän etukäteen!



Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.