IRC-Galleria

enge1

enge1

muutti Juupajoelle :)

Olen epäsosiaalinen. Huoh.Torstai 11.09.2008 12:47

En sitten eilen saanut potkittua itseäni auton kyytiin ja saunailtaan, vaan meninkin tallille ja kävin ratsastamassa. Olen kyllä löytänyt reseptin Lasun rauhoittamiseen, siihen liittyy pitkät ohjat ja eee-rittäin syvä istunta, jota on vaikea edes kuvailla, mutta tähän tilaan pääsen itse vain hönkäisemällä syvään ulos ja laittamalla silmät kiinni ja ajattelemalla käyntiä :D Ja tadaa, hipsutus muuttuu normaalin hevosen normaaliksi käynniksi! On tää hieno laji. Hackamoret tuntuu kyllä toimivan vielä paremmin, kuin kuolaimet - jotenkin Lasu ei ollenkaan hermostu niillä pidättämisestä samalla tavalla kuin kuolaimella, jolloin välillä tuntuu, että se rupeaa juoksemaan pidätteitä karkuun. Hassua tuossa hipsuttelussa on sekin, että sille voi heittää vaikka pitkät ohjat, eikä vauhti välttämättä ollenkaan muutu, mutta hipsutus jatkuu vaan ennenkuin toimin edellä mainitsemallani tavalla. (ja joskus sittenkin, mutta tuo on nyt tuntunut toimivan kun yksin mennään...)

Lasu on kyllä omituinen hevonen, tavallaan tosi kylmäpäinen ja vähän junttura mutta toisaalta sitten hirmuisen herkkä. Esimerkiksi imppaamisen karsinassa saattaa laukaista mun vähänkin hössöttävämpi käytös, ja samoin maastossa sen rauhoittaminen on kyllä sellaista henkimaailman touhua että itsekin pitää aina oikein miettiä että miten se tapahtuu.

Sitten taas traktoreita ja autoja se ei pelkää ja maastossa se on todella rohkea, vaikka välillä kyttäileekin - tässä taas vaikuttaa mun käytös, jos puhun puhelimessa enkä keskity niin kaikki on aivan kamalaa mutta sitten kun taas istun tukevammin selässä ja tarkkailen ympäristöä ja valppaana korjaan Lasun menosuunnan heti oikeaksi jos se rupeaa katselemaan jotain niin johan se kyttäily vähenee.

Nyt vielä kun olen päättänyt, etten Lasua rupea vuokraamaan enkä sille mitään hoitajaa ota, niin uskon, että meidän yhteistyö tulee olemaan joskus vielä aivan saumatonta - ehkei vielä vuoden tai kahden päästä mutta joskus hamassa tulevaisuudessa :)

Ja ei, mulla ei ole mitään muuta tekemistä (paitsi 15 koulutehtävää...) kuin analysoida hevostani irc-gallerian päiväkirjaan :-D Olen pahoillani jos erehdyit lukemaan tämän eikä aihe kiinnosta (miksi joku eksyisi mun päiväkirjaan lukuun ottamatta paria lähintä kaveria :D)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.