IRC-Galleria

[Ei aihetta]Maanantai 18.02.2008 16:12

SISÄINEN ELÄMÄNLUKU
Nimen vokaalien summa
Sisäinen elämänluku ilmaisee sisäisiä ajatuksiasi ja toiveitasi. Usein tämä luku sisältää ominaisuuksia ja kykyjä, joita olet ehkä laiminlyönyt, tai joita et ole uskaltanut käyttää. Sisäinen elämänluku kertoo millainen todella olet, mitä todella ajattelet ja tunnet. Se paljastaa syvimmän sisäisen olemuksesi ja todellisen minäsi.

Sinun sisäinen elämänlukusi on 3Suurin toiveesi on saada purkaa tunteitasi ja erilaisia kykyjäsi luovalla tavalla.
Synnynnäisenä optimistina haluat myös jakaa positiivisen elämänkatsomuksesi.

Sinulla on rakastettava luonne ja haluat mielelläsi edesauttaa toisten onnea. Siksi olet myös hyvin vieraanvarainen ja katsotkin oikeutetusti olevasi viehättävä ja hauska. Olet ihminen josta pidetään, joka saa helposti uusia ystäviä.

Mutta: Yritä keskittyä enemmän! Sinulle on ehkä liiankin helppoa jakautua ja hajottaa voimiasi ja lahjojasi moneen suuntaan.

ULKOINEN ELÄMÄNLUKU
Nimen konsonanttien summa
Ulkoinen elämänluku paljastaa ulkoisen ilmeesi ja olemuksesi. Ulkoinen elämänluku on ikään kuin persoonallisuutesi. Se kertoo, millaisen kuvan annat itsestäsi toisille, ja miten muut näkevät sinut. Se on kuin päällysvaate, joka kätkee todellisen minäsi.

Sinun ulkoinen elämänlukusi on 4Sinua pidetään hyvin luotettavana ihmisenä, jolla on analyyttinen luonne ja itsekuria.
Pukeudut tunnontarkasti ja sovinnaisesti, sinulle tunnontarkkuus on hyve.

Varo, ettei itsepäisyytesi johda sinua yksinpuolisuuteen ja rajoittuneisuuteen.

ELÄMÄNTAPA
Elämäntapa muodostuu nimestä kokonaisuudessaan, sen vokaalien ja konsonanttien summasta supistettuna pienimpään mahdolliseen lukuun. Elämäntapa ilmaisee sisimpääsi, olemustasi ja tapaasi suhtautua elämään. Se kertoo ominaisuuksista ja taidoista, joita olet saanut itsellesi elämää varten.

Sinun elämäntapasi on 7Kun elämäntapasi on 7, olet hyvin intuitiivinen ja osaat - tai sinun pitäisi osata - etsiä perustaa sille mitä tapahtuu tai on tapahtunut. Hyvässä tai pahassa. Sinun tulisi seikkaperäisesti punnita toimintasi. Tottele sisäistä näkemystäsi ja anna hiljaisuuden puhua, sillä sieltä saat useimmiten vastauksen.

Usein pidät salassa sisäiset tunteesi ja kaipaat hiljaisuutta, rauhaa ja lepoa. Vaikka haluatkin olla yksin, sinun ei tulisi paeta seuraelämää, sillä sinusta voi tulla liian yksinäinen.
Olet luonteeltasi filosofinen ja totuuden etsiminen on sinulle tärkeää. Tuomarin, papin, psykiatrin ja psykologin ammatit sopivat hyvin yhteen numero seitsemän kanssa.
Olet "opettaja" luonteeltasi ja samalla ikuinen opiskelija, aina etsien uutta tietoa ja taitoa.

Sinulla on kovin varmoja mielipiteitä, eikä sinun kanssasi ole helppo elää. Olet myös tapojesi orja. Sinulla ei itse asiassa ole mitään sitä vastaan, että löytäisit elämänkumppanin - kunhan olet varovainen valinnassasi, sillä useimmilta ihmisiltä puuttuu tarvittavaa joustavuutta, jotta he kykenisivät sopeuttamaan elämänsä sinun elämäsi mukaisesti.

ELÄMÄNPOLKU
Elämänpolku lasketaan syntymäpäiväsi, kuukautesi ja syntymävuotesi perusteella. Elämänpolku kuvaa tietä, jota pitkin sinun tulisi elämän aikana kulkea. Se kertoo, mitä asioita sinun on elämässäsi muistettava ja otettava huomioon, jotta tiesi ja elämäntehtäväsi olisi helpompi kulkea.

Sinun elämänpolkusi on 5Sinun tulisi opetella ymmärtämään muutosten välttämättömyys elämässä. Sopeudu erilaisiin tilanteisiin ja haasteisiin joita elämä sinulle asettaa.

Saata aina maltillisesti loppuun se mitä olet aloittanut, äläkä jätä puolitiehen.

Älä myöskään etene miten tahansa kun on kyse tunteista ja romantiikasta.

Käytä hyväksesi ne tilaisuudet, jotka antavat sinulle mahdollisuuden toteuttaa lahjakkuuttasi.
http://mediatiedot.kuvalehdet.fi/numerologia/


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.