IRC-Galleria

erilainenlapsi

erilainenlapsi

Death is a promise and your life is a fucking lie.

huohTorstai 26.12.2013 02:39



Voisinpaha nyt vittuillakseni kirjoittaa tänne jotain. Siis voi vitun vittu. Pyydän jo anteeksi niiltä ihmisiltä jotka eivät pidä kiroilemisesta. Jos et pidä, niin suksippa sitten jo vittuun. Juuh elikkäs nyt helvetti. Ihan piruuttani kirjootan taas (ittelleni) tänne jotain. Ei kiinnosta luetko juuri sinä saatanan kyrpäuros tai tissieläin tätä.

relationship-cute-fuck-people-quote-Favim.com-606012_large.jpg

Anteeksi nyt vain ihmiset. Mutta onko se liikaa vaadittu että saisin elää oikeasti omaa elämää? Tiedän mitä olen kokoajan tekemässä, tiedän sen että en tee aina niitä oikeita valintoja, tiedän sen etten elä niinkuin pitäisi ja tiedän myös senkin että ette tekään ole syntipuhtaita ku joutsenet. Siis voi helvetti oikeasti. Hommaatkaa vaikka harrastus, menkää kalastamaan tai golfaamaan, mutta älkää vittu please tulko enää kertoo mulle kuinka mun pitäis elää mun omaa vitun elämääni. Ollaha nyt täs muutenki nuaria, niin pitäiskö täs käyrä vittu jumpas ja syärä pelkkää kukkakaalta ja istua perjantai illat kotona? I dont fucking think so. #yolo.



Ooraight, jos sitä pääsis avautumaha sitte seuraavasta asiasta. Minä. Ihmisenä. Tykkään. Kuunnella. Musiikkia. Niinkuin aivan varmasti jokainen teistä. Minä tykkään vähän raskaammasta musiikista pääasiassa, jos ette ole huomanneet. ONKO TEIDÄN VITTU PAKKO VALITTAA SIITÄ JOS SOITAN SITÄ JULKISELLA PAIKALLA?!?!?!? Voi vittu. En minäkään soita suutani teidän musiikistanne. Kyllä, myönnän sen että soitan suutani teidän poskestanne ja uniikistanne, mutta vasta sen jälkeen kuin te tuutte pilkkaamaa mun musiikkimakuu. Sopeutukaa helvetti siihen että on olemassa erilaasia persoonia, jokka tykkää eriasioosta. Tiärän että tästä syntyy jonkunlaane paskamyrsky, but fuck it, i'm ready. '' Ei siitä örinämusiikista saa ees mitään selvää'' Siis anteeksi mutta mitä vittua?! Siis mitä helvettiä. Örinästä? Waat? Bmth örinää? Sleeping with sirens örinää? We came as romans örinää? Juuh elikkäs ei. NIIN! Ja sittekku porukka valittaa että niiden biiseis on paskat sanat. Joo eli mitä vittua part 2343252. '' The higher i get the lower i sink''. Ei ole paskaa lyriikkaa ''Ota paita pois,paita pois, juuust nooin'' On paskaa lyriikkaa jossa ei vittu ole päätä ja häntää. Joo ottakee ne paidat vittuu ja lähtekää islantii. Vittu moro.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.