IRC-Galleria

Blogimerkintä

- Vanhempi »

..Viisi paljastusta minusta..Perjantai 03.02.2006 20:24

Omituiset tapani

"Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastat tekemään saman perästä (he valitsevat omat 5). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä."

1. Vessassa käydessän minun pitää ensinnäkin ottaa puhelin mukaan, kun ei sitä tiedä koskaan mitä tapahtuu ja toiseksi pitää laittaa vesihana päälle. ettei muut kuule.

2. Pelkään kaameasti kummitusjuttuja/kauhuelokuvia, mutta yöllä en nää niistä painajaisia.

3. Eka kerralla ku ajoin autoa, auto ei sammunut mut kun ajoin seuraavalla kerralla sain auton sammunaa vaihteita vaihtaessa ainakin kolme kertaa. Ja auto jostain kumman syystä kääntyy aina oikeaan reunaan.

4. Kun olin pieni niin kerran kaverin kans aateltiin tehä "taikataikinaa". No käytiin äitylin leipomustarvikkeilla ja pakastimesta otettiin marjoja. Taikinasta ei ehkä tullut taikataikinaa mutta ainakin se paisu yli laitojen. Sitten me viisat pikku-tytöt saimme viisan idean, myydään sitä naapureille. Kyllä naapurit ihmetteli mitä seosta tytöt on saanu aikaan mutta yksi ainakin sitä osti ja sain sen 1 markalla.

5. Suihkussa on kiva samalla laulaa, voi ajatella että on joku stara ja kaikki tykkää kuunella sua.


nyt sit seuraavien viien vuoro:


sarimoi
luciena
lauraaa^^
patukkapeto
be-your-self

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.