IRC-Galleria

Paras asiaKeskiviikko 30.12.2009 00:50

Tehtävä: Kerro perustellen parhaasta ystävästäsi/sisaruksestasi/kumppanistasi tai kenestä tahansa läheisestä ihmisestä 5 asiaa, jota arvostat hänessä eniten. Sen jälkeen pyydä kyseistä henkilöä tekemään samoin, niin näet itsekin, mitkä asiat sinussa ovat parasta !

AITOUS
Alusta asti Elli on ollu mulle aito oma itsensä, ei oo yrittäny esittää mitään mitä se ei oikeesti oo. Eikä sen tarviikkaan, koska just sen takia tykkään Ellistä että se uskaltaa olla oma itsensä, ei tarvii esittää/kovistella/peitellä mitään.
Sen jälkeen kun tutustuin Elliin niin mulla itelläki jäi se turhanpäiväinen lapsellinen 'kovistelu' vähemmälle, koska tajusin että on itselle mukavampaa ja helpompaa ottaa rauhassa ja olla hieman avoimempi, vähä madaltaa sitä suojamuuria niin voi tutustua uusiin, hienoihin ihmisiin ku elli esim.

REHELLISYYS
En tiedä miten rehellinen ja suora elli osaa muille olla, mut mulle se on täysin rehellinen ja sanoo asiat suoraan niinku ne onki. Ja hyvä niin, asioita on turha yrittää kaunistella tai kierrellä koska totuus on kumminki loppujen lopuks se karu totuus jota ei voi muuttaa.
Elli osaa kans riidellä rehellisesti, ei semmosta perus akkojen riitelyä et viikkoja puhutaan selän takana paskaa, huoritellaan jne.. vaan me sanotaan asiat suoraan ja välillä menee yli se riitely mutta saadaan aina asiat selvitettyä, osataan molemmat nöyrtyä ja pyytää sit lopuks anteeks.
Elli on ainut kuka sanoo mulle asiat suoraan. Jos mulla menee esimerkiks vituilleen niin se puhuu järkeä, ja mä jopa välillä kuuntelen sitä.

LUOTTAMUS
Elli auttaa / pelastaa mut tilanteesta kuin tilanteesta. Se osaa aina neuvoa ja lohduttaa mua, voin kertoo sille kaiken. Se tietää mun asiat varmaan paremmin ku minä ite. Meillä ei oo mitään sellasta mitä tarvis toisen edessä hävetä tai noloilla tms. Ellin kanssa on niin hyvä olla ku voin luottaa siihen 100% AINA

LOJAALIUS
Onkohan tää oikee sana? Elli kummiski aina pitää mun puolia, vaikka mä jäisin yksin tänne ilman perhettä tai mitään niin tiedän et elli ei häviä mihinkään vaan se seisoo aina mun selän takana ja pitää musta huolta.

HUUMORI / HAUSKANPITO
Sanoinkuvaamatonta. Olipa päihteitä tai ei niin aina on hauskaa! Me saadaan aina toisemme nauramaan. Osataan pitää hauskaa selvinpäin, mutta osataan me sitä kuosiaki ottaa! Sillon meininki äityy välillä hulluksi mutta aina ollaan hengissä selvitty ja hauskaa on ollut! Olipa kesä tai talvi.. oltiinpa kongissa, bussissa, sankkiksella, yrjöpuistossa, sienimetsässä, ellin luona, minun luona, festareilla.. tai missä vaan niin aina me keksitään jotain meininkiä! Se on ihmeellistä.

Huhhuh.. tekstiä tulis vaik kuin paljo mut en jaksa enempää kirjoittaa. Tiiät kyllä miten paljo rakastan sua musu<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.