IRC-Galleria

SunnuntaiihhhSunnuntai 23.11.2008 15:17

Ehehe.. luulin tulleeni hulluksi eilen :'D katoin telkkaria (ja volyymi aika isolla) sit rupee kuulumaan ihme narske jostain ja kuuntelen vähä " O_o "... Telkkarista äänet pois ja kuuntelen niin on ihan hiljasta. Sit taas ku laitoin äänet takas, niin alko taas kuulua.
Menin sit Annan entiseen huoneeseen (nykyään joku ihme varasto) kuuntelee, niin eikös perkele yhden kaapin väliseinästä kuulu ihmeellistä narskuntaa O_O. Siellä oli/on rotta.. Mistähän seki lie on tullu meille.
Olin silleen yyyyy ;_; ja kävin itkee iskälle, eikä se meinannu uskoo niin sanoin, että tuu ite kuuntelee.. Iskän neuvo oli, että ammu pistoolilla seinään siihen mistä narske kuuluu :'D Joo, melkein rupeen ampumaan sisätiloissa pistoolilla.
Noh, eipä siinä mitään :D kävin hakemassa pystiksen yläkertaan, ettei se rotta tuu sisälle asti kuitenkaan ja menin nukkumaan :D

Joo, siinä eilisen kuunnelmat..

Naureskelen itekseni.. Neuloin lapaset peukaloita vaille valmiiks ku en jaksa koskaan neuloo peukaloita.. tai siis niitten alottaminen jostain syystä ketuttaa, ku niitä silmukoita on vähän ja koko ajan pitää olla puikkoo vaihtamassa.. No kuitenki, sain sit alotettua toisen peukalon ja sanoin äitille, että tossa sulle tekemistä. Nyt se neuloo tuolla peukaloita mun lapasiin :D tahtoisin neuloo Peetulle jussi-paidan :D Pitänee ettiä jostain ohje

Huu, pitkä teksti.. (: keittäisköhän nyt itelle aamukahvit?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.