IRC-Galleria

Perjantai..Perjantai 19.12.2008 20:55

Päivä jolloin en mennyt matikankokeeseen.. Ihan mukava oli, kun eilen vedin särkylääkettä kun niveliin koski ja päätä särki ja oli kuumetta ja yyh ;_; Niih, että jäin kotio nukkumaan "pitkään"...

Porukat lähti käymään kaupalla ja isi sano, että käyppä tarkistaa ajokoiran tilanne tarhalla kun eilen se oli kipeä eikä suostunut tulemaan minun kutsusta edes kopista ulos eikä syömään. Noh, tänään sitten kävin aamutupakalla hieman "lenkkeilemässä" tarhalla päin ja tadaa.. koira makaa kuolleena tarhassa. No, eipä siinä muuta ku käydä tarkistaa, että se on tosiaan kuollu ja itku silmässä soittaa isille, että mitä nyt. Peittelin sitten sen ruumiin pressulla, ettei mikään varis tms. pääse siihen käsiksi. Että näin aamulla..

Sitten ennen lähtöä iskä vielä sanoi, että ota pystykorvanpentu sisälle, laita nuorimmalle ajokoiralla tutkapanta ja päästä ulos, että menee metsään. Tein työtä käskettyä ja koira olikin omilla teillään tunnin, vaikkei tainnut jänistä ajaakkaan. Illemmalla sitten huomattiin, että tyttö aristaa toista etusta ja vähän myöhemmin rupes turpoomaan vielä se tassu. Isille sanoin, että viittitkö vilkasta, kun ite en nähny mitään ja iskä tajus, että kappas täällähän on tikku anturoiden välissä. Noh, koiralle kuonoon koppa, ettei pure ja iskä nykäs tikun pois. Tikku oli melkein tulitikun pituinen ja samanpaksuinen ja näkyvissä ehkä 2-3mm. Että ei ihme, jos tassua hieman aristi.

Siinä tämän päivän kuulumiset, tulipa pitkä teksti 8D Mutta nyt tekemään jotain, en tiedä mitä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.