IRC-Galleria

eunukki

eunukki

mies ilman munia

Ala-asteTorstai 15.02.2007 16:12

Joo koulu loppu jo 12.15 en tiiä mistä syystä mutta hyvä niin. Varmaa osa syynä oli abien penkkarit, tai sitten ei emt. Eli minä, Greetta, Kaisa ja Laura mentiin suoraa ala-asteelle ylä-asteelta :D
Siellä oli oli comenius vieraita, eli siis oppilaita viidestä maasta; Puolasta, Belgiasta, Espanjasta, Hollannista ja Italiasta. Minä, Greetta, Kaisaja Laura, oltiin viime vuonna comenius matkalla Hollannissa. Nyt se tyttö kenen perheessä asuin viime vuonna sen reissun aikana oli tullu suomeen, niin käytii tervehtimässä, sit siellä oli kans yks Marissa(?) Johon mää tutuistuin viime vuonna Hollannissa.
Meillä oli ku mentiin sinne niin hirvee tappelu siitä että kuka puhuu. No mutta jo siinä koulun aulassa tuli meitä vastaan Hollannin koulun rehtori joka tunnisti meidät. Sit kohta siihen tuli anthon, mies jonka luokalla olin kun kävin Hollannissa. Se ei iha heti tunnistanu, mutta kyllä se sitten älys ko mää olin sille huonolla enkullani selitin et olin viime vuonna sen luokalla ja asuin Laurien perheessä sillon. No minä se loppuen lopuksi eniten puhua pölpötin niille ulkomaalasille (: Lauriellekki kuulu hyvää. Se ei ollu yhtää muuttunu. (:
<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.