IRC-Galleria

Blogimerkintä

- Vanhempi »
Huomasin tosiaan töissä, että mulle oli tullu sinne kirje:

Hei Eve !

Olin maanantaina viehättävässä kahvilassanne asiakkaanasi, ja kiitos ystävällisestä palvelustasi ! Olen Makke, se poika, joka tilasi tuorepuristetun appelsiinimehun, ja sitten vielä mieleni teki mm. kysyä nimeäsi.
Tahdoin kirjoittaa sinulle , koska viehätyin ystävällisestä ja luonnollisesta olemuksestasi. Hengit tiettyä rauhallisuutta ja pehmeyttä, ja minusta tämä on tosi upeeta, ihastuttavaa! :)
Hyvin, hyvin mielelläni tutustuisin sinuun vähän lisää. Oi, soisitko mahdollisuutta tapaamiseen? Vaikkapa tapaaminen kaupungilla jutustelun merkeissä teekupposten äärellä olisi minulle suuri ilo, ja toivon tietenkin että sinulle myös. Uskon, että varmasti olisi antoisaa vaihtaa ajatuksia ja kuulumisia ja tällä tapaa rikastuttaa elämää.
Tämän viikon olen Turussa, mutta koko ensi viikon (26.11 -2-12.) olen Helsingissä. Toivottavasti sulle vain sopisi tapaaminen kyseisellä viikolla jonakin päivänä, joko päiväsaikaan tai iltasella, omasta puolestani ihan miten vain. Olisin kiitollinen, jos saisin sinulta pienen elonmerkin, vaikkapa sähköpostitse tai puhelimitse.

Terveisin,
Makke:DD:::D:DDD putosin. Nyt on sopiva aika palkata henkivartija, vapaaehtoiset voi toki ilmottautua. tuntipalkkana mun seura, maken mielest se ainakin on hyvää !

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.