IRC-Galleria

exiled

exiled

Älä kysy, en tiedä.

Helsinki miitti ja jtn muutaLauantai 11.07.2009 17:22

Noh. Junal menin sin toissapäivänä. Jean ja sen tyttöystävä oli juna-asemal vastassa. Sieltä sit bongattiin Aki. Porukal käytiin vähä shoppailemas kaljatäydennystä, sit löydettiin kaupungilta hortoilemasta Denu ja sit Kimi raahautui paikalle kans.

Puistoon mentiin, siel aloteltiin, iha hauskaa oli. Lake Bodom rupes puskan juuressa kasvamaan. X)

Sit mentii takas keskustaa, eksyttii Jeanin, sen muijan ja Kimin kans Henry's Pubiin, siel oli soittamas bändi nimeltä Souls. Iha hyvää settii, jätkät vaan oli pienes kännis mut pikkuvikoja. Hei niinhän me kaikki ollaan suomessa vähä kännis aina, etenki jos pitää esiintyä julkisesti. Ujoja kun ollaan ja esiintymiskammosia juu-u.

Käytiin sit safkaa yheltä pikaruokakioskista tai mikä vittu se ny olikaa, se paikan myyjä, joku stanan mummo oli kyl iha kauhee.. O_o varmaa jtn sukua miun äitille, niin perseil ammuttu karhu ku olla ja voi.

Sieltä sit Kimin pitkän ruinauksen jälkeen eksyttiin Herculesiin.. Jee, helsingin paras homobaari. 5 min olin siel, otin tequilashotin ja takas kämpille nukkuu. Muut jäi sinne viel puoleks tunniks, ainaki. lul. Kaikki siel kuulemma tunsi Kimin, stanan kaappihomo. xD olihan seki kokemus. Järkyttävää oli mut.. Vielä elossa. d:

Legendaarisia kuvia Jeanin kameralla, uploadaan ehkä jotai joskus johonki jos uskallan. Oli aikamoista materiaalia mitä kattelin niitä kuvia kameralta. Huah.

Seuraavana päivänä sit 16sta junal takas joensuuhun, ilosaareen hengaileen ja suprise, sieltä vahingos löyty uus tyttöystäväkin. Pieni maailma, kivat kujeet. Loistava viikko takana kohta. (:

- Exiled out

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.