IRC-Galleria

Rantahomoilu ja anarkia part 4Perjantai 24.07.2009 04:00

Arvatkaa kuka on ajanu tänään pyörällä jotain 35 kilsaa :o No ainakin joku himopyöräilijä joka harrastaa pyöräilyä mutta tarkoitin kuulkaas itseäni! ja hihii olenpas tehnyt paljon muutakin, sain aamupäivällä valmiiksi viikkoja (tai oikeestaan tunteja) kestäneen helvetillisen maalausurakan ja huomenna minua taas odottaa suunnaton rahapalkinto, jonka turvin voin hurvastella vaikka pokemonkorttiakaupassa tai flipperikoneella tuhannen yötä.
Oli näin jälkikäteen ajatellen melko siistiä maalailla noita serkun lipastoja tällä hetkellä autiona olevassa suunnattomassa koulurakennuksessa, en nähny montaa kummitusta tahi hirviötä itseäni lukuunottamatta, mutta ilman ovelasti paikalle raahaamiani kaiuttimia, voisin kuvitella että olisi voinut olla jonkun luuserin mielestä vähän selkärankaa karusti kutkuttelevaa elikkä pelottavaa.

Viimepäivät (vai viikot? aivoni ovat kesäajassa) on tullut taas vietettyä säässä kuin säässä loisteliaan lentsikkapallo-joukkueemme seurassa ja rusketus tulee ja menee säännöllisin väliajoin. Hiekkaa oon taas syöny viikon sisällä ehkä sankollisen ja uippalan biitsikin on tsekattu ja vesi todettu kylmäksi.
Tosiaan poljin pientä lenkkiä tänään tuolla polkupyöräkoneella pitkin jyväskylää ja yllättävästi kaksi kertaa jouduin laittamaan ketjut takasin paikoilleen (jupiterin paskiainen). Mutta se helvetillinen järkytys odotti vasta kotona kun huomasin että mitävittua oon menettäny kolme kiloa ja mullahan nyt ei välttämättä ois kovinkaan paljon varaa laihdutella tässä kun elopaino on muutenkin alhainen.

Anarkian yö oli ensimmäistä kertaa kohtalainen success ja koulujen alkuun mennessä odotettavissa on vielä toivonmukaan tuhansia näitä. Karun yön tapahtumista kuitenkin vaiettakoon hautaan saakka, jottei postiluukusta kopsahda mitään pidätys/tappomääräyksiä.
TAAS kirjotin niin saatanan pitkästi vaikka tarkoitukseni oli vaan sanoa että Edward Cullen on söpö, sori tuomo.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.