IRC-Galleria

fehve

fehve

Tässä lukee jotain nokkelaa.

läpi yön yöttömänTorstai 27.03.2014 15:34

Huhhuh. Aurinko paistaa ikkunasta niin että korvennun. Ei ole aikomustakaan mennä pihalle, btw. Tänään on taas vapaa. Onneks ens viikolla alkaa psykan luennot, niin on jotain tekemistä. Tosin ne on kymmeneltä aamulla, että niin... Jos luennot näkee jälkeenpäin netistä, on se aamulla itsensä ylös saaminen aikamoisen tsemppauskeskustelun takana. Tosin tällä viikolla jo aika hyvältä näytti tää unirytmin muuttaminen, ku nukahdin joka ilta joskus kymmenen aikaan, ja aamulla sit heräsin joskus kaheksalta. Viimestään. Mutta sitten eilen kävikin niin, että vaikka olin menny kympiltä nukkumaan, heräsin kello kaksitoista päivällä. Ja niin kävi tänäänki. Että eihän tästä rytmin muuttamisesta tuu vittujakaan. Kun on yöihminen, niin vaan on. Ei sille voi mitään.
Että onnea vaan tulevalle opettajalle. Pitää varmaan mennä jonneki kansanopiston iltaduuniin ihan vaan ettei rytmi järkyty.

Äsken myös ensimmäistä kertaa meni hermot yhteen kirjaan. Tai siis mua rupes ärsyttään niin paljon et mä en voinu lukee sitä loppuun. Se on ehkä parikytsivunen novelli, Margaret Atwoodin "Siniparran muna", ja siis mä ihan huusin ääneen ku mua vaan rupes vituttaan se kerrontatyyli niin paljon. Oli ihan ku oisin joutunu kattomaan Sinkkuelämää-maratonia kolme tuntia putkeen. Siis päähenkilö ja hänen paras ystävänsä jauhavat ensimmäiset viis sivua (pidemmälle en päässyt) sitä, kuinka tyhmä päähenkilön mies on. Semmosella höpsöllä ja rakastettavalla tavalla, tietenkin.
Aaaarrrggghhhh. Verenpaineet nousee. Ja ton Atwoodin pitäs kuitenki ilmeisesti olla joku hyväkin kirjailija, kun hän meidän käsittelyymme on päässyt. No ei siltä kyllä nyt vaikuta.
Kuka olet, Margaret Atwood?
Pakko googlaa.

Enter link URL

Hän on FEMINISTI? Siis voi jumalauta. Hän on siis taas näitä feministejä, joille feminismi määrittyy miesten kautta? Eli olet feministi, jos suhtaudut miehiin kuin alempaan sukupuoleen.
FEMINISMI EI OLE SOVINISMIN VASTAKOHTA. Eikä feminismi ja sovinismi ole merkityksiltään niin mustavalkoisia kuin miten ne kielenkäytössä yleistetään.
Pakko varmaan nyt hampaat irvessä lukea se novelli loppuun, että jos siinä oliski sit joku älykäs koukku. Joku semmonen miehistä viis, olen itsenäinen ihminen -koukku.
Siis en ole varsinaisesti mikään sukupuolineutraaliuden kannattaja, mut vittu rajansa kaikella.
Ehkä just siks että sukupuolilla ei ole mulle juurikaan mitään merkitystä, mä olenkin sukupuolineutraaliuden kannattaja. Tai siis. Niin. Mun mielestä on kiva että on miehet ja naiset erikseen, mutta se, että siitä meuhkataan, on mun mielestä ihan turhaa paskaa. Tai siis stereotypiat vituttaa. Että millainen naisen, miehen, tytön, pojan, homon, lesbon, transun, narkkarin, hipin, sovinistin, feministin tai vammasen kuuluu olla.
Ihan vitun sama, ku me ollaan kuitenki kaikki ihmisiä.
Hyi, nyt alko soida paska biisi päässä.



Hyi oksettaaaaaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.