IRC-Galleria

fehve

fehve

Tässä lukee jotain nokkelaa.

garbage dayMaanantai 26.05.2014 10:22

Kämppis lähti takaisin Puolaan. Oon yksin kotona. Tosi omituista. En yhtään osaa olla. Nyt sais siis olla ihan vapaasti ja rellestää, mut en mä kyl osaa. Istun vaan hiljaa huoneessani. No ovi on auki, et se on jotain uutta. Mut mitä mä nyt muuta sitten. En mitään.
Karolina oli siivonnu kämpän lattiasta kattoon, mikä oli tosi kiva juttu. Tai siis sanoin, et se voi jättää mulleki jotain siivottavaa, mut se oli vaan et se voi kyl siivoo ku sil ei oo muutakaan tekemistä. Sovittiin sitten, että mä vien lasit ja metallit keräykseen. Ja ne mulle onki jääny sitten vietäväks.
Se oli myös jättäny mulle kaikkee tavaraa tänne, niinku vaatteita ja pyyhkeitä ja jotain tilpehööriä, mikä oli ihan kiva, mut sit se oli myös syöny mun ruoat. Siitä en hirveesti ilahtunu tässä rahatilanteessa. Et oli se mulle jättäny tomaatteja ja porkkanoita, mut sit perunat ja kananmunat ja muut mitä olin säästelly täks viikoks se oli syöny. No. Ei se mitään. Oli se myös sit jättäny vitusti jauhoja ja pikakahvia, et nyt sit täytyy vaan alkaa leipoo. Kahvileipää. Tai mitä sitä nyt keksiikään sitten.

Mustaa kahvia. Oon alkanu diggaamaan siitä. Säästyypähän maitorahat.
Tai siis niin. Mitkä rahat?

Ääh, ihan vitun sama. Olen hengissä. Keskityn siihen.

Aattelin eka hehkuttaa et jee kesä, mut sit mua alkoki vituttaa. Tästä tulee ihan paska kesä. Ei kiinnosta. Voisin vaan nukkua. Ehkä mä teenki niin. Käyn lavalla kääntymässä ja sit meen nukkumaan.
Tosin viime viikonlopun perusteella veikkaan, et oon enimmäkseen taas vaan kännissä.

No. Mitäpä noista. Sen näkee sitten.

Ja ainiin. Puolentoista tunnin päästä alkaa tentti. En ole lukenu. Onkohan tässä nyt mitään järkeä ees vaivautua paikalle.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.