IRC-Galleria

Apulantaa ja koiriaLauantai 10.03.2007 21:27

Jee jee eilen oltiin Ellun kanssa kattomassa Apulantaa Caribiassa (: Hyvin pojat soittivat taas niinku aina. Se oli levynjulkkarikeikka mut ne jopa soittivat vanhoja biisejäkin. Minä olen voittaja, yllätyin kun senkin soittivat. Ehkä paras biisi apulannalta vaikka Minttu eikä Elina sitä tienneetkään, hah :D Mun lauseet ja sanat on ihan outoja. Pitäiskö opetella kirjottamaan?
Hyvä fiilis jäi ja totesin taas että selvinpäinkin voi olla hauskaa, uskokaa tai älkää. Ei tarvinnu ees maksaa parkkimaksua ku se vastaanottomies ei jaksanu laskea mun kymmensenttisiä, ihan hyvä x) Mul on varpaat ihan muussina ku jotku satakiloset äijänköriläät pomppis varpaille koko keikan ajan..

Ja tänään oltiin taas treeneissä Floran kanssa. Heti ekana ku sain sen autosta ulos ni se karkas siihen muutaman metrin päähän koirapuiston portille haisteleen Emmaa ja kuuroutus täysin.. Hyvä. No treeneis se oli oikeen mallikelpoinen muuten. Meil oli kontaktiharjoituksia ja luoksetuloa ja neitihän pysyy loistavassa kontaktissa. Se jaksaa kyllä yllättää :D No. Nyt tarvis vaan opettaa sille liikkeestä maahan meno ja seisomaan jääminen. Alotettu on jo molempia (:
Olin treenien jälkeen mettäs koirien kaa ku toi hullu-Sulo on kylässä ja se ei kyl hallitse itseään kovin hyvin. Pieni sekopäärakki <3

Elina tulee tänne jee jee! (: Tarvii varmaan harkita jos siivois pikkusen..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.