IRC-Galleria

"Tää on sitä kunnon kamaa"Tiistai 06.02.2007 23:42

No kyllä tosiaan nyt on sellanen kirjottelu hetki. Ei vaan millään jaksa istua ja katsoa telkkaria, se vaan ei nyt oikeen innosta mua. Toinen juttu on sit tää koneella oleminen siis tämähän on aivan alyttömän luovaa ja just sopivaa ajanvietettä, kun koulu hommat on kesken (lue: enkun poetry collection ja sit tietty äikän kokeisiin lukeminen) ja ei vaan saa mitään aikaseks muuta ku tulla tähän koneelle ja vapauttaa mieltä.

Joo eli tosiaan tänään sitten menin sinne kouluun, en katsos eilen jaksanut sinne raahautua vaan päätin mennä sh-oppailemaan (nyt kun sitä rahaakin oli, siis ihan hetken ;D) itselleni kaikkea eritoten ihanaa. Sain hankittua vihdoin sellasen harmaan mun mielestä älyttömän makeen pitkän neuleen. Ja siihen sopivan vyön sain sitten lauantaina suuren ahkeroinnin jälkeen kun mami palkitsi mut shoppailulla Sellossa. Siellä taas käyny aikoihin. Mut joo siis eilen niin olin ostoksilla ja sitten ostin kanssa sellasen mustan hameen, tuli vahingossa ostettua liian iso ja menin repimään lapunirti ja en sitten tajunnut säästää kuittia joten mulla on yksi 38 kokoa oleva liian iso hame. Jos löytyy halukkaita osajia imoittakaa ihmeessä mulle ! :) Niin siis sitten sain ostettua myös toisen hameen Zarasta sellanen ääälyttömän suloinen farkkuhame jossa leopardi henkselit (tosin huono asia henkseleissä on se, että ne käyvät vain ja ainostaan hameen kanssa kun ovat siinä kiinni semmosilla napeilla :--( yhyy..). Se on kyllä aivan ihana ja ootan et tulis ees vähäsen lämpimämmät säät että sitä vois käyttää. No eihän mulla tohon menny kauheesti rahaa nii päätin sitten vielä käydä benettonin alennusmyynneissä (aika turhia vaatteita oli) ja ostin ihanan leopardi silkkihuivin. Mua ihmetyttää miten oon nyt hurahtanu ihan täysin noihin eläin kuoseihin? Hmmh.. No ei kai sillä niin väliä. Noloa hyi minua kävin mäkissä, mutta huomia huomio ! Ostin Fiesta-salaatti aterian josta olen todella ylpeä. En sortunut mäkin hamppareihin. Kiusus oli niin suuri, mutta tein sen ja voitin sen ! Voih kuinka olenkaan ylpeä itsestäni. :) Nyt sitten olin saanut aikaa aika hyvin kulumaan ja kiertelin turhia kauppoja saamatta mitään mukaani. Vink vink rahat oli aika lopussa ;D Kävin stokkalla kattomassa Miikkalle ystävänpäivä lahjaa löyty, mut piti varata ei ollu enää rahaa :DD Hahaa. Musta tuli hetkessä köyhä!

Kotona oli sitten turhaa ja ootin et Miikka tulis koulusta kotiin ja soittais mulle. Sitten kun tämä mies soitti päätti äiti olla erittäin ilkeällä päällä ja olla päästämättä minua Miikkalle. Huoh olin lopen kyllästynyt sen v****iluun jota oli jatkunut koko päivän ! No sain sen kuitenkin taivuteltua siihen, että jos olisin kotona 9 mennessä niin saisin mennä. Jes meillä oli diili! Sitten eikun kudetta niskaan ja ulos kävelemään raittiiseen ilmaan Miksulin luokse. Katotiin Ihmeperhe koneelta. Olin viimeks nähny sen koneessa skriiniltä kun mentiin tai tultiin Chilestä vuos sitten ! Oli aika hauska leffa ;DD Sit katottiin Salkkarit ja Miikka lähti sen jälkeen saattamaan mua kotiin ja jne.. Ilta oli sitten lopuksi aika turha perus maanantai. Huippimalli haussa ja Täydelliset tuli telkkaristä eli niitä sitten kattelin. Sit suihkuun hiusten pesulle ja vielä hetkeks koneelle kommentteja kyttäämään. Ei mulle mitään kommenteja kyl koskaan tuu. :D Ja päädyin vakoilemaan muitten mielenkiintoisempaa elämää ! :DD:D

Nii eli sitten tänään aamulla oli aika hitsin tuskasta nousta ei oikeen tullu siitä mitään ! :D Ulos tonne jäätävään pakkaseen jotkut miiiljoona kerrosta vaatteita päällä. Ei kyllä mikään kauheen ihana aamu herätys (tuleeko yhteen? no ihan miten vaan) nii ja sitten sinne koululle päin kahella bussilla. Tuolla Hämeenlinnantien kupeessa aamu pakkasessa bussin odotus ei todellakaan ole mitään herkkua ! No onneks se bussi sitten tuli, tosin se oli niin täys etten päässyt koko matkan aikana istumaan vaan seisoin kylmissäni. :( No koulussa oli sitten aika perus ja siellä ei tapahtunu mitään. Lääkärin kautta kotiin ja datailemaan. Miikka tuli samaan bussiin ja jäi sitten mun pysäkillä ja meni samalla bussilla takasinpäin. Heh, se on kans välil nii uuno ;D Mut joo onhan se aiika muksa ;)

Kotiin datailemaan kattomaan telkkua ja sitten isoskoulutukseen. Ei siellä koskaan mitään tapahdu kuhan ollaan ryhmissä ja tehdään tehtäviä. Luettiin Raamattua ja tehtiin joku näytelmä parantamisesta! :D Hahaa. Sit Mamma tuli Maijaa ja mua hakemaan sieltä. Nyt sitä kotona ollu yksin koko illan. Kattonu Salkkarit ja O.C.:n ja sitten tullu tähän koneelle datailemaan. Onko mulla elämää? EI !

Valitus alkaa NYT!
Mun niska on jumissa en voi liikuttaa päätä sivulle tai ylös kauttaviiva alas! Tää on ihan KAUHEEETAAA!! Auttakaa mua pliis!

<3: Fabi

p.s. Huh tulipa pitkä en oo tainnu koskaan kirjottaa tänne näin plajon "asiaa"
p.p.s Mulla taitaa olla kuumetta ja uus flunssa tulossa. :--((( Ei oo OLLENKAAN kiva !!
p.p.p.s. Jee huomenna kattoo Läheä ;D


Joo ei mulla sitten muuta yöt kaikille ;D Toivottavasti joku ees lukis tän ja kommentois, se piristäis kummasti ;DDDD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.